Jump to content

EvilElvis

Members
 • Posts

  459
 • Joined

 • Days Won

  1

EvilElvis last won the day on November 8 2006

EvilElvis had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Stockholm

EvilElvis's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

25

Reputation

 1. Första skiva: AC/DC - If you want blood Första VHS: Kellys Hjältar (köpte ett hyrex av en videohandlare vi kände) Första DVD: South Park (första släppen i pappkartong) Första biofilm: Bambi
 2. Alla roller som Heinz Hopf gjorde.
 3. Att jag inte köpt nån julklapp till min fru...
 4. Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedigt!!!!!
 5. Och om det misslyckas får man satsa på en jäkla massa handjobb. ;)
 6. EvilElvis

  TVBurken

  Då skriver man "Kolla min site!", inte "där hitta jag en massa roliga webb-tv länkar!".
 7. Själv gjorde jag en Expressen Fredag för några år sedan. Jobbade med en applikation för ett stort företag, där uppdragsgivaren var europachefen, tillika den svenska chefen. Applikationen skulle byggas för flera språk, varav danska var ett. Enda problemet var att damen i Danmark som var ansvarig för deras översättningar var en jobbig jävla idiot. Vilket jag stolt proklamerade i ett mail, som jag trodde jag skickade till min chef. Var ganska många hårda ord. Precis efter att jag klickat på skicka så insåg jag att jag råkat maila henne istället för min chef. Fick ett syrligt svar tillbaka om att hon skulle ta upp det med min chef samt europachefen. Var en rätt nervös helg, men det löste sig. Europachefen höll med mig, han tyckte också hon var en jobbig jävel. ;)
 8. EvilElvis

  TVBurken

  Där du hittade en massa roliga webb-tv länkar? Det är ju din site, så det kan ju inte ha varit så jäkla svårt. Det här brukar kallas... hmmm... just det. Spam.
 9. Jag är emot IPRED-lagen för en av mina favoritmusiker är det: http://www.aftonbladet.se/debatt/article3824576.ab Så alla ni som är för IPRED är dumma i huvudet, för det innebär att min favoritmusiker får betala kalaset. Jag har grymma retorik skills.
 10. Hold your horses boy. Exakt var någonstans har jag påstått att jag fildelar? Eller ens stöder det? Bara för att man är emot IPRED-lagen betyder det inte automatiskt att man är piratkopierare.
 11. Det handlar inte om att du står upp för några "ofolkliga" (är du förmer än andra?) åsikter. Det det handlar om är att du inte verkar kunna ta till dig ett enda motargument mot skitlagen IPRED. Fildelning är olagligt redan. Det IPRED gör är att låta branschen agera jury, domare och bödel. Det är inte förenligt med en rättstat, liksom FRA inte är förenligt med en rättsstat. Eller köper du argumentet "jag har inget att dölja så jag bryr mig inte"? Det handlar inte om det, det handlar om personlig intregitet. Ingen jävel ska bry sig om vad jag säger i telefonen eller vad jag mailar. Sedan innebär IPRED en massa försämringar. Några som redan nämnts är öppna trådlösa nätverk, samt att allt fler kommer gå över och köra antingen krypterade uppkopplingar eller anonyma uppkopplingar. Men visst fortsätt låta regeringen köra över dig, vi andra protesterar, oavsett om Thomas Alfredsson gör fler filmer eller ej.
 12. Vadå? Han har ju uppgett en källa. Hans favoritregissör tänker sluta göra film om man inte inför IPRED. ;) On topic. IPRED är ett idiotförslag från början till slut. IPRED tillsammans med FRA = Stasi. Snart kommer vi inför laglig installation av buggningsutrustning i alla hem, så att artister och filmskapare ska kunna höra om vi pratar skit om deras produkt eller ej. Våra åsikter påverkar ju trots allt våra nära och käras beslut om att gå på en film, eller köpa en skiva. Jesus...
 13. Veckans gnäll: Två biopsier på en vecka! Fy fan.
 14. Fast nu är det ju inte en remake. Bara en story som utspelar sig i samma tidsperiod, och samma land.
×
×
 • Create New...