Gå till innehåll

MrZack

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Personlig information

Filmskapande

  • Intressen
    Film och musik

Utmärkelser för MrZack

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hejsan! Vi på http://www.Trashcantv.com vill sprida lite julfrid till Er genom vår julfilm som Ni hittar på vår sida. GOD JUL ALLESAMMANS!:)
  2. MrZack

    TVBurken

    Hej! Vill tipsa Er om denna sida
  3. Denna film/del är ifrån den beryktade nät serien En Dag I Taget.. (före detta "White Trash") Jag vill mest försöka komma i kontakt med människor som gör liknade projekt, alltså håller på med "webisodes" vilket är kort och gott en serie på nätet.. finns det några mer i Sverige?? Del 5 handlar om att Stefan och Vincent åker på semester.. vad de inte vet är att Joel Beskwi låter sig förstöra deras fina affär medans de är borta.. hur ska det? ;) http://www.trashcantv.com/En-Dag-I-Taget-Del-5.html tid 12:57min budget..?
  4. MrZack

    White Trash (10min)

    här kommer del 1 och del 2 i serien "En dag i taget" förut kallad "white trash" http://www.trashcantv.com/cs/comments.php Del 1 http://www.trashcantv.com/cs2/avsnitt2/comments.php Del 2 hoppas Ni tycker dom är bättre nu än vad de var tidigare! ha en bra dag! /Gustaf
  5. MrZack

    White Trash (10min)

    ajt! tycker själv detta är långt ifrån det bästa jag har gjort.. men kamra mic o högvind går oftas inte så bra ihopp... jag hoppas du kommer o gilla de andra avsnitten bättre jobbar just nu att få teknikstöd ifrån Film i värmland och har en hel del intressanta musik rättighetern till serien.. dock helt näst intill okända band i sverige, men en del av planen är att även vi svenskar ska få upp hörona..: ) dessa är klara: -Acroma, ett av mina top 3 band! -Old Machine, ett band ifrån Brazilien, mycket bra! -DJ Drunken Master (DJDM), gjort en massa musik till stora amerikanska tv kanaler samt till matrix och tv-spel. -fler band är förhoppningsviss på väg.. hoppas på Dusty Fingers. Gustaf /trashcantv.com
  6. ..är det bara jag som har problem att öppna länkarna? (se filmen)
  7. MrZack

    White Trash (10min)

    självklart.. välrdens bästa serie, men iden till White Trash hade jag innan jag börja se på TPB.
  8. MrZack

    White Trash (10min)

    "White Trash" har rättigheterna nu till detta band! http://www.myspace.com/oldmachine /trashcantv.com
  9. MrZack

    White Trash (10min)

    haha.. roligt! ah just nu finns det bara ett pilotavsnitt ute, men förhoppnings vis kommer det 10 avsnitt till hösten (det är vad vi hoppas på iallfall) och de kommer o ligga ute på http://www.trashcantv.com : ) tyvärr är min epa era över, men man vet aldrig vad man kan komma över förnågot..: )
  10. MrZack

    White Trash (10min)

    haha.. jag skrev ganska tydligt iförsta inlägget att detta inte var något mästerverk direkt (White Trash) och högst amatörmässig!.. utan mer efter tankar kring själva ideen.. haha ska lyda dina goda råd speciellt "background story" till den andra pilotavsnittet : ) viktigt att på peka är att jag inte är själv om filmen "Fångar" utan är gjord av EyeCatcher Entertainment ( http://www.eyecatcher.se ) vilket jag är en del av.
  11. MrZack

    White Trash (10min)

    absolut.. - ... musiken är ifrån http://www.djdm.com (min kompis) bara hagla på med komentarer.. det är så jag lär mig! : )
  12. MrZack

    White Trash (10min)

    alright! historien känns det som jag har, men mitt problem i det här fallet är någ att jag har börjat lite för mycket "mitt i" i handling! jag ska göra om det hela! tackar för komentarerna, har trots allt varit till hjälp för mig! : ) har "tänkt om"
  13. MrZack

    White Trash (10min)

    handling och konflikter kan man alltid lägga in.. men vad tycker du om idèn i sig? Jag kanske behöver göra om pilotavsnittet... och det finns mycket skit på tven,håller med.
  14. MrZack

    White Trash (10min)

    vad bra att jag gjorde dig nyfiken iallfall..: ) ja..kamramanen syns, jag vet..dåligt. håller med. det finns även vind ljud som jag stör mig grymt mycket på.. men det var handykamramicrofon..ursh! Jag vill visa en annan del av Sverige med denna serie, något man i stort sett aldrig ser, varken på tv eller i filmer. Detta finns, många lever så här i även i Sverige. (dock är detta inte en dokumäntär!) "Ni har tillgång till mycket saker framför allt bilar..." svar: Vi har tillgång till det, ja! och kommer att användas flitit i senare avsnitt. : ) och humor..ja humor är ju högst personligt, det andra skrattar åt, skrattar andra inte åt. det finns en anledning till att det finns tysta "områden" i filmen, vi vill ha det lite lågmälda ibörjan... även om det allt annat att det kommer att vara lågmält iframtiden. och låten i slutet är ett mysterium, den är längre men av någon anledning vill inte renderingen ha med mer.. det är konstigt, kan inte förstå varför. och frågan på hur många filmer jag har gjort och varit med på? säkert över hundra stycken nu... långfilmer som novellfilmer, till kortfilmer, även vunnit filmtävlingar... och så kan jag inte göra bättre än så här? (haha) men jag vill bara ha reaktioner på det.. tankar o funderingar, och jag lovar de "rikiga" avsnitten kommer o vara ett antal smäpp bättre..: ) hoppas det var svar på dina frågor.. ställ gärna följfrågor om du har några såna! med vänliga hälsningar /Gustaf
×
×
  • Skapa nytt...