Jump to content

MrZack

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Film och musik
 1. Hejsan! Vi på http://www.Trashcantv.com vill sprida lite julfrid till Er genom vår julfilm som Ni hittar på vår sida. GOD JUL ALLESAMMANS!:)
 2. MrZack

  TVBurken

  Hej! Vill tipsa Er om denna sida
 3. Denna film/del är ifrån den beryktade nät serien En Dag I Taget.. (före detta "White Trash") Jag vill mest försöka komma i kontakt med människor som gör liknade projekt, alltså håller på med "webisodes" vilket är kort och gott en serie på nätet.. finns det några mer i Sverige?? Del 5 handlar om att Stefan och Vincent åker på semester.. vad de inte vet är att Joel Beskwi låter sig förstöra deras fina affär medans de är borta.. hur ska det? ;) http://www.trashcantv.com/En-Dag-I-Taget-Del-5.html tid 12:57min budget..?
 4. här kommer del 1 och del 2 i serien "En dag i taget" förut kallad "white trash" http://www.trashcantv.com/cs/comments.php Del 1 http://www.trashcantv.com/cs2/avsnitt2/comments.php Del 2 hoppas Ni tycker dom är bättre nu än vad de var tidigare! ha en bra dag! /Gustaf
 5. ajt! tycker själv detta är långt ifrån det bästa jag har gjort.. men kamra mic o högvind går oftas inte så bra ihopp... jag hoppas du kommer o gilla de andra avsnitten bättre jobbar just nu att få teknikstöd ifrån Film i värmland och har en hel del intressanta musik rättighetern till serien.. dock helt näst intill okända band i sverige, men en del av planen är att även vi svenskar ska få upp hörona..: ) dessa är klara: -Acroma, ett av mina top 3 band! -Old Machine, ett band ifrån Brazilien, mycket bra! -DJ Drunken Master (DJDM), gjort en massa musik till stora amerikanska tv kanale
 6. ..är det bara jag som har problem att öppna länkarna? (se filmen)
 7. självklart.. välrdens bästa serie, men iden till White Trash hade jag innan jag börja se på TPB.
 8. "White Trash" har rättigheterna nu till detta band! http://www.myspace.com/oldmachine /trashcantv.com
 9. haha.. roligt! ah just nu finns det bara ett pilotavsnitt ute, men förhoppnings vis kommer det 10 avsnitt till hösten (det är vad vi hoppas på iallfall) och de kommer o ligga ute på http://www.trashcantv.com : ) tyvärr är min epa era över, men man vet aldrig vad man kan komma över förnågot..: )
 10. haha.. jag skrev ganska tydligt iförsta inlägget att detta inte var något mästerverk direkt (White Trash) och högst amatörmässig!.. utan mer efter tankar kring själva ideen.. haha ska lyda dina goda råd speciellt "background story" till den andra pilotavsnittet : ) viktigt att på peka är att jag inte är själv om filmen "Fångar" utan är gjord av EyeCatcher Entertainment ( http://www.eyecatcher.se ) vilket jag är en del av.
 11. absolut.. - ... musiken är ifrån http://www.djdm.com (min kompis) bara hagla på med komentarer.. det är så jag lär mig! : )
 12. alright! historien känns det som jag har, men mitt problem i det här fallet är någ att jag har börjat lite för mycket "mitt i" i handling! jag ska göra om det hela! tackar för komentarerna, har trots allt varit till hjälp för mig! : ) har "tänkt om"
 13. handling och konflikter kan man alltid lägga in.. men vad tycker du om idèn i sig? Jag kanske behöver göra om pilotavsnittet... och det finns mycket skit på tven,håller med.
 14. vad bra att jag gjorde dig nyfiken iallfall..: ) ja..kamramanen syns, jag vet..dåligt. håller med. det finns även vind ljud som jag stör mig grymt mycket på.. men det var handykamramicrofon..ursh! Jag vill visa en annan del av Sverige med denna serie, något man i stort sett aldrig ser, varken på tv eller i filmer. Detta finns, många lever så här i även i Sverige. (dock är detta inte en dokumäntär!) "Ni har tillgång till mycket saker framför allt bilar..." svar: Vi har tillgång till det, ja! och kommer att användas flitit i senare avsnitt. : ) och humor..ja humor är ju högst personl
×
×
 • Create New...