Jump to content

Martin1604319260

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Tjena, jag ska köpa en videomixer, som jag måste ha tillhanda senast torsdag näst vecka. In ska det kopplas en dvd och en dv-kamera och allt ska gå ut till en projektor. Jag ska ha det för att skifta mellan live och bandat. Var köpa och vilken modell? Tack på förhand för hjälpen alla superduktiga människor här på voodoo !
 2. Sjyssta tips matte, jag ska se vad jag testar.
 3. Ett mörkt rum, två stolar, två personer och en ljusstake Ska göra en en-minutare till en workshop om ljus i Malmö. Är någon bra på att få till effekten av levande ljus, hur gör ni? Vad har ni för tips om en effekt av ett åsknedslag? (Jag vill inte göra det i posten) Tack på förhand
 4. Så Avid lägger alla klipp i OMF, någon som vet hur det läggs i Premiere 6.0, -Pro 1.5, Final Cut HD, och om alla Avid-system gör dem till OMF eller bara det som p.a har arbetat med? Jag fick en fråga angående format för några veckor sen och insåg att jag visste lite om det. (Detta gäller vad jag förstår enbart om man capture:ar i programmet/systemet i fråga?)
 5. Angående 8mm Var har du tänkt att framkalla? Vad kostar det? Skiljer sig kvaliten på framkallningen på olika labb/prisklasser? ( Den som känner sig kunnig får svara )
 6. Varför kan du inte bara filma det i 25p och sen batcha in det du vill ha, för mycket jobb? mvh Martin
 7. Jag gillade gitarrmongot, kanske inte årets bästa men en av de intressantaste.
 8. Jag tyckte aldrig att det var kränkande, men tänker i alla fall ha på min karma så länge jag är en "god" människa... :) Jag tyckte bara det var en lite konstig idé. För dom flesta så kommer det här väl bara att vara en typ lite rolig grej å då är det ju skit samma. Men kanske är det någon som verkligen kommer att bry sig om det här, tråkigt om han då inte skulle posta vad han tyckte bara för att inte hamna i (det numera välkända och fruktade) karma-4 träsket. På en sida för branschfolk (som filmcafe) där många skaffar sig kontakter om jobb å projekt så tror jag inte att dom hade inskaff
 9. Det är inspelningen som kräver rättigheter, dom som har spelat stråkar osv osv etc etc å whotever. Du skulle ju kunna leta upp en originalinspelning av Mozart, blir nog stenkaka då va! ;) Förresten nöj dig inte med mitt svar för jag har inte någon koll på det här, säger bara vad som verkar logiskt.
 10. Det här med Karma var verkligen en Riktigt dålig idé. Man ska väl våga säga vad man tycker utan att vara rädd för att bli bestraffad av de andra användarna? Ta bort karma igen tack.
 11. Vadå kör man pirat å gör en bra film är det ju väldigt synd.. Varför skulle man inte kunna fixa det efteråt??
 12. Det här känns väldigt konstigt, det hade i alla fall varit förjäkligt intressant att få se nyproducerad irakisk film. Men efter som alla är jävligt tendentiösa i irak just nu (inte konstigt) så hade det varit kul att se vem som ligger bakom dem. Snacka om spännande om en svensk åker ner dit.
×
×
 • Create New...