Jump to content

Tove

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Name
  Tove
 1. Hm, hur definierar ni underskattad? Sådana här trådar är helt meningslösa eftersom alla har sin egen uppfattning om vad och vem som är underskattad. Men det borde finnas någon som helst minimumkrav på vad som får kallas underskattad. Ett förslag är att skådisen inte får vara en erkänd "världsskådis" eller att skådisen i fråga vann ett väldigt respekterad pris för bästa huvudroll (i synnerhet om det skedde förra året..)
 2. För snabbt slut. Håll ut lite till. Jag tycker det var väldigt lovande i början, men vid nåt ställe urartade det. Man liksom kunde känna att det inte var bearbetat. Jag tycker att du ska sätta dig ner óch läsa igenom för att hitta ny vägar. Vad var det för monster egentligen, vad det bara en blodtörstig varelse?
 3. Amerikanska flaggor är alltid roliga. I bla stålmannen skrattade jag som aldrig för
 4. [citat=ressigören]Piratkopiering är det enda sättet för en under - och medelklassare att få det den vill vad gäller bra redigeringsprogram. Så jag säger: ladda Premiere Pro 1.5![/citat] Okej, om man satsar på det sättet anser du alltså att Premiere Pro 1.5 är det bästa för en nybörjare som vill ha gansa mycket funktioner ändå? (Det låter som kritik men jag är bara nyfiken om det är detta man ska satsa på)
 5. Hej, jag tänkte försöka mig på något redigeringsprogram förutom Movie Maker. Finns det nåt alternativ som är lättförståeligt, relativt mycket funktioner, där det går att skriva ut till dvd och som kostar under tusenlappen. jag har nämligen inte tid att sätta mig in i programdjungeln.
 6. Alltså jag har massa med scartsladdar hit och dit. Hur ska man veta vilken som är videon-tvn? Och dessutom, var ska sladdarna sitta? Jag skulle gärna behöva den här hjälpen eftersom jag ska låna en kamera snart...
 7. Okej, tack så mycket för hjälpen Ronnie! Jag har testat att ha både vit och röd kanal i både videon och tvn. Jag satte den andra ändan i kameran som heter "A/V out". Jag tog scart-kabeln som sitter nånstans i tvn och testade att sätta den andra ändan i både övre och nedre scartuttaget i videon. Dessutom finns inte det ingen kanal på videon som heter "Front Y/C" Nu kom jag dock på vad som troligen är felet (förutom ljudet då..) Det finns flera olika scart-kablar som sitter i tvn, vilken är det jag ska använda till videon?
 8. Mycket bra! Ett sånt manus man själv önskar att man skrivit.
 9. Hej! Jag har ganska samma problem som vissa andra här inne. Mitt problem: Jag ska göra en film till skolan, jag har också redan filmat med min kamera. Den saknar tråkigt nog dv-in så det går in att få den till vhs (som jag vill) Men jag tänkte låna en kamera från skolan för att föra över mitt redigerande tilll den kameran och sedan spela in det på vhs. Det jag dock inte vet är om jag har alla saker som behövs för det. Jag har en scart-kabel mellan videon och tvn. Jag har en kabel mellan tvn och kameran. Jag har också en sladd där en ändan passar ett utag i tvn och den andra ända
×
×
 • Create New...