Jump to content

Macho.Man

Members
 • Posts

  95
 • Joined

 • Days Won

  1

Macho.Man last won the day on March 7 2005

Macho.Man had the most liked content!

Macho.Man's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

9

Reputation

 1. Jag har tänkt att filmatisera en längre kortfilm som kommer att landa någonstans kring 45-55 minuter. Är det överhuvudtaget möjligt att få visa den någonstans? Vilka filmfestivaler i Sverige och Europa tar in såna format för visningar (förutsatt att den blir tillräckligt bra)? Är nyfiken och uppskattar alla tips jag kan få! HD-kvalite.
 2. Hur kan man göra för att tjäna pengar på sin färdiga film om den håller ganska hög klass? Sälja till vem? Visa var?
 3. Har exporterat en frame från mitt videoklipp men sen när jag sätter bilden där jag vill ha den under några sekunder så flimrar det på teven hela tiden vid uppspelning, medan det ser ut som vanligt på datorn. Hur löser jag problemet så det står stilla så att säga på monitorn?
 4. Macho.Man

  Gissa Filmen!

  ... om inte annat lär de ju ta reda på det nu :P
 5. Haha fan vad roligt det är med fisk :D Och ja, du får citera mig ;P
 6. Man behöver inte se ut genom fönstren men alltså om man kör med dina sopsäckar så var ska man ställa lamporna då? Man vill ju inte bara ha ett stort ljussken utan ett sken med "persiennkonturerna". Går det att placera en lampa utanför fönstret (med ljusblått filter på?) och sen täcka skiten utanför med sopsäckar eller nåt?
 7. På torsdag ska jag filma en vardagsrumsscen på förmiddagen fast i filmen ska det vara på kvällen. Hur kan jag göra för att få ett snyggt månsken genom rutan eller på nåt sätt få en snygg ljussättning så att det ser kväll ut?
 8. Måste framhäva "En liten film om att göra någon illa (Gunnar Rhelin" och alla de andra "lilla filmerna" av Killinggänget =) Många hänger upp sig på Torsk på Tallinn men det finns som sagt tre till :D
 9. Som pokerspelare måste jag säga "Rounders" :D
 10. Hahaha vad kul. Det måste jag ha med! Tack !
 11. Hur får jag en lottokupong flyga ut ur en bok vars sidor bläddras av vinden? Och sen ska kupongen bäras av vinden ut genom fönstret och ner efter en gata (för att sedan fångas upp i en pojkes hand).
 12. Tack för all kritik. Ska ladda upp senaste versionen ikväll. Inspelningen börjar om ca 2-3 veckor. Men håll ut så får ni se resultatet om någon månad :)
 13. Hehe tack för all kritik! Jag ska åtgärda felen! :)
×
×
 • Create New...