Jump to content

Dread

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

Everything posted by Dread

 1. Grejen men Tarantino är att han är så otroligt passionerad. Ingen har nog sett så många filmer som han. Han vet precis vad som gör en bra film eftersom han sett så många dåliga, han vet vad publiken vill ha. Han är en mästare på dialoger och han är min absoluta favorit regissör.
 2. 3D har ju funnits sedan 50-talet. Det är här för att stanna.
 3. Rödluvan, skall precis som ovanstående precis vara i den ålder du känner passar din film. Men att "badassa" henne för mycket gör filmen tråkig. Lägg till extra saker till filmen som gör den skrämmande och rolig.
 4. - Corpus Christi - Sao Paolo - Corrupted Sanctuary - Corruption City
 5. Jag har läst det. Det känns som någonting UR skulle sända, om de inte hade någonting annat att sända. Manuset är klent precis som ovanstående säger. Karaktärerna behövs stärkas och dialogen "smartas" till. Scenerna utvigdas och händelserna inramade.
 6. Alla Tarantinos film låtar.
 7. Namnet är inte bra, väldigt tråkigt, så jag vägrar läsa manuset.
 8. Den röda tråden är ju egentligen sökandet efter J.Ws syster som har försvunnit långt innan. Men efter att ha läst vad i har att säga så håller jag fortförande inte med. Klippningen funkar på ett litet sett men det blir för mycket, han har lagt ner för mycket tid på att "amerikanisera" filmen och har inte givit den ett hjärta. Skådespeleriet kunde ha vart mycket mycket bättre. Men svensk film är däremot inte så bra.
 9. Jag tycker Snabba Cash var ett stort misslyckat projekt, förutom bra effekter så var rollsättningen och handligen dålig. Filmen saknade en röd tråd och de hoppade för mycket. Har man läst boken fattar man inte vad som händer, har man inte läst den undrar man vad fan som händer. När man väl gör en stor film, varför jobbar man inte på den? Fy på Espinosa.
 10. Terminator - Såg den när jag var 8 år, den gjorde ett starkt intryck på mig och fick mig att älska film. Predator - Såg den inte långt efter, fick mig att älska film ännu mer. Sedan när jag var 11 (cirka) såg jag Battle Royale, bästa filmen jag någonsin har sett, den ändrade allt för mig, den gjorde ett starkt intryck och fick mig att vilja arbeta med film, som jag gör idag. När jag var 12 började jag kolla på dokumentärer och intervjuer med regissörer. Den regissör som har gjort starkast intryck på mig är Quentin Tarantino, hans passion och kärlek till film är överväldigande. En stor
 11. Att hitta en lokal är väldigt lätt. Se till att ha all rekvisita ex. bord stolar etc. Någon av dig och dina kompisar måste bo i en hyresrätt, alla hyresgästföreningar har lokaler. Hyr dem över 2-3 dagar när ni ska filma.
 12. Dread

  Dreambox?

  Kan någon vara snäll att förklara Dreambox för mig. Jag har sökt google och försökt att förstå men jag gör inte det. Är detta sant? Att man kan köpa en Dreambox, koppla den till modemet och sedan sätta på boxen och man får alla kanaler? Eller hur funkar den? Jag förstår inte riktigt. Alla svar uppskattas. Tack!
 13. Senaste filmen jag "köpte" var Inglorious Basterds på Blu-ray som jag vann på Dvdkritik.se. Heh ;D
 14. Skräckfilmer är inte läskiga och nu skulle vi inte diskutera de bästa utan den mest skrämmande, och ärligt talat finns det ingen skrämmande skräckfilm, med undantag för White Noice och Besökarna.
 15. Jag tror trådskaparen vill ha ett manus till ett skolprojekt, därmed digital kamera. Inget riktigt film projekt för medie utbildningar har alltid bra kameror till hands. Därför blir det nog varken cred eller ersättning.
 16. Vilken är din top 10 lista på bästa filmer. Skulle vara roligt att veta vilka era är. Det finns sjukt många bra filmer men skriv bara dom ni tycker är väldigt väldigt bra. Min lista: 1. Battle Royale 2. Oldboy 3. The Godfather 4. Blood In Blood Out 5.Dawn of the dead(gamla) 6. Pusher 1 7. Star Wars (triologin,4-6) 8. Goodfellas 9. Silence of the lambs 10. Lock stock & two smooking barrels 11. Shaun of the Dead 12. Lord of the rings (triologin) 13. Hero 14. Forrest Gump 15. The Matrix 16. Braveheart 17. Stand by me 18. Kill Bill vol.1 19. 20. Kommer inte på mer ju
 17. Jag har inte hunnit sett den än men Cameron säger att han bara ska göra filmer i 3D hädan efter. så jag antar att resultatet är bra.
 18. Dread

  Manus samarbete?

  Det jag behöver är någon som gillar ideén lika mycket som jag och nån jag kan pitcha idéer med så att det blir kul och ett bra flyt. Just nu skriver jag om hela början för jag såg allt framför mig när jag låg i badet, så allt måste göras om just nu, hehe. Så äre.
 19. Antique är också att rekommendera. TV Kanalen SilverHD visar massa koreanska filmer just nu. (Kul att man har den :) )
 20. Dread

  Karriär

  Film branschen är väl relativ lätt att komma in i, bara flytta till Hollywood, ta jobb som servitör/sertivtris sedan tjata på bolag att få jobba. Funkat för nästan alla stora stjärnor. -D
 21. Dom jag kan rekommendera till er är: Sympathy for Mr. Vengeance (Hämnares resa) Sympathy for Lady Vengeace (Lady Vengeance) Oldboy Murder, take one(two?) Im a Cyborg but that's Ok
 22. Jag är ung, har en idé men kommer ingen vart. Har första scenerna. Kanske om jag jobbade tillsammans med nån så kanske allt skulle flyta på och ha lite roligt men allt jobb. Jag skriver en amerikansk/engelsk thriller. Kanske låter like cheezy men har en rolig idé på gång. PM mig eller nått om frågor. Filmen har en huvudidé och det är på gång, har skrivit dom två första sidorna, allt är på amerikanska/engelska. Hör av er! D
 23. Jag är ett stort fan av asiatiska filmer, men har nu fastnat för Koreanska. Jag har sett många, Alla i Vengeance trilogin ( har samtliga på dvd och bluray) Sunny Murder take one osv Men jag vill se mer så tipsa mig gärna!
 24. Dread

  Problem?

  Lästa inte FAQ, ta bort detta inlägg tack.
×
×
 • Create New...