Jump to content

Dread

Members
 • Posts

  25
 • Joined

Dread's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Grejen men Tarantino är att han är så otroligt passionerad. Ingen har nog sett så många filmer som han. Han vet precis vad som gör en bra film eftersom han sett så många dåliga, han vet vad publiken vill ha. Han är en mästare på dialoger och han är min absoluta favorit regissör.
 2. 3D har ju funnits sedan 50-talet. Det är här för att stanna.
 3. Rödluvan, skall precis som ovanstående precis vara i den ålder du känner passar din film. Men att "badassa" henne för mycket gör filmen tråkig. Lägg till extra saker till filmen som gör den skrämmande och rolig.
 4. - Corpus Christi - Sao Paolo - Corrupted Sanctuary - Corruption City
 5. Jag har läst det. Det känns som någonting UR skulle sända, om de inte hade någonting annat att sända. Manuset är klent precis som ovanstående säger. Karaktärerna behövs stärkas och dialogen "smartas" till. Scenerna utvigdas och händelserna inramade.
 6. Alla Tarantinos film låtar.
 7. Namnet är inte bra, väldigt tråkigt, så jag vägrar läsa manuset.
 8. Den röda tråden är ju egentligen sökandet efter J.Ws syster som har försvunnit långt innan. Men efter att ha läst vad i har att säga så håller jag fortförande inte med. Klippningen funkar på ett litet sett men det blir för mycket, han har lagt ner för mycket tid på att "amerikanisera" filmen och har inte givit den ett hjärta. Skådespeleriet kunde ha vart mycket mycket bättre. Men svensk film är däremot inte så bra.
 9. Jag tycker Snabba Cash var ett stort misslyckat projekt, förutom bra effekter så var rollsättningen och handligen dålig. Filmen saknade en röd tråd och de hoppade för mycket. Har man läst boken fattar man inte vad som händer, har man inte läst den undrar man vad fan som händer. När man väl gör en stor film, varför jobbar man inte på den? Fy på Espinosa.
 10. Terminator - Såg den när jag var 8 år, den gjorde ett starkt intryck på mig och fick mig att älska film. Predator - Såg den inte långt efter, fick mig att älska film ännu mer. Sedan när jag var 11 (cirka) såg jag Battle Royale, bästa filmen jag någonsin har sett, den ändrade allt för mig, den gjorde ett starkt intryck och fick mig att vilja arbeta med film, som jag gör idag. När jag var 12 började jag kolla på dokumentärer och intervjuer med regissörer. Den regissör som har gjort starkast intryck på mig är Quentin Tarantino, hans passion och kärlek till film är överväldigande. En stor insperations källa.
 11. Att hitta en lokal är väldigt lätt. Se till att ha all rekvisita ex. bord stolar etc. Någon av dig och dina kompisar måste bo i en hyresrätt, alla hyresgästföreningar har lokaler. Hyr dem över 2-3 dagar när ni ska filma.
 12. Dread

  Dreambox?

  Kan någon vara snäll att förklara Dreambox för mig. Jag har sökt google och försökt att förstå men jag gör inte det. Är detta sant? Att man kan köpa en Dreambox, koppla den till modemet och sedan sätta på boxen och man får alla kanaler? Eller hur funkar den? Jag förstår inte riktigt. Alla svar uppskattas. Tack!
 13. Senaste filmen jag "köpte" var Inglorious Basterds på Blu-ray som jag vann på Dvdkritik.se. Heh ;D
 14. Skräckfilmer är inte läskiga och nu skulle vi inte diskutera de bästa utan den mest skrämmande, och ärligt talat finns det ingen skrämmande skräckfilm, med undantag för White Noice och Besökarna.
×
×
 • Create New...