Jump to content

Turambar

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Billdal
 • Job/title
  Gymnasiet, Dator/nätverk
 • Name
  Viktor

Filmskapande

 • Interests
  Många olika saker..
 1. Har tänkt lägga mellan 15 000 och 25 000 på en ny kamera och undrar om XM2 "fortfarande" är det bästa alternativet, eller rekommenderar ni något annat?
 2. Ok, ingen kunde något program. Däremot en hårdvaru"översättare" från analogt -> digitalt har jag sett att det finns. Tipsa om någon som inte kostar allt för mycket?
 3. Tänkte överföra en hög Video8 filmer till hårddisken nu. Har en Sony kamera, som kopplat via någon "RFU Adaptor" till composit till mitt grafikkort (GeForce FX 5900). Undrar nu hur jag ska få över själva filmen. Grafikkortet har även TV-in, men någon som kan tipsa om något program som klarar detta. Har försökt med några, men inte fått något resultat. Sökte dessutom igenom det här forumet, men hittade ingen tråd som verkade relevant, så säg inte bara "Sök" det första ni gör.
 4. Najs.. Undrar också hur det gick för ambulanskillen
 5. Turambar

  Terminator 4

  Det finns även rykten om att Terminator 5. Regissör är det tal om James Cameron och han ska (iaf enligt rykten) få göra vad han vill med manuset, bara han gör det bra... :)
 6. najs! Ser förbannat snyggt ut
 7. Måste nog säga att Hero är den snyggaste filmen..
 8. Precis som orange skrev så ger den en fin "krigsfilmskänsla"
 9. Har jag rätt när jag säger att du har fått inspiration av något av "Mutant" rollspelen? Manuset verkar faktiskt någorlunda vettigt, dock så var det lite svårt att hänga med i dom olika grupperna, när dom sprang genom skogen och gömde sig bakom stenarna...
 10. Ok. Här kommer lite kritik. Det är massa felstavningar i manuset. Faktiskt så många att det nästan är oläsbart. Det är även massa syftningsfel och grammatiska fel. Ta och använd stavningskontrollen i tex. Word för att se över dessa felen. Det finns även en hel del manusfel. Dock så är det inget som säger att ett manus "måste se ut" på ett speciellt sätt, men det är betydligt lättare att förstå det om det är standaliserat. Angående innehållet.. Du gillar The Fast and The Furious och 2Fast2Furious va? Bara en liten kommentar.. Det finns inte särskilt många 2 mil raksträckor. Men fixa
 11. Sedan har jo Naboo en måne, (Rori), där det iallafall på vissa ställen finns mycket skog. Bara och spela SWG och åka runt och titta :)
 12. Turambar

  Fågeln

  wow.. snygg.. Det mesta tekniska är redan påpekat.. Den var riktigt najs iaf..
 13. Turambar

  Fågeln

  Får bara '530' när jag försöker tanka :( EDIT: bara mitt FTP program som var skumt med svenska tecken..
×
×
 • Create New...