Jump to content

storyteller

Members
 • Posts

  87
 • Joined

2 Followers

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Jamin Winans....
 • Gear
  Final Draft 8, Final Cut Pro, Afteraffects, Photoshop
 • Interests
  Skriva manus, kolla film, foto

storyteller's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tjena! Nu när jag satt mig ner och kolla igenom lite material märkte jag en skum grej, att det var som flimmer i bilden. Flimmret börjar i mitten av bilden (början av klippet) sen flimmrar den i en rak linje hela vägen upp ut i bild sen ser man det inte mer. Jag länkar en video där man ser det i första klippet efter We R We texten. HJÄLP! https://vimeo.com/38255915 Kolla på filmen och se första klippet när vi sitter i bilen så ser man flimmret, man ser det i andra delar av filmen också.
 2. Tjena Nils, först måste jag säga att det ser riktigt skönt ut och komma iväg åka lite med vännerna i bästa slag! Nu filmen. Jag tycker att redigeringen är bra, inte riktigt min stil men man ser att det finns en tanke med det hela. Mycket i surf/skate/snowboard filmer ingår det mer en bara åkning, det har du fångat med omgivningen och kulturen. Jag skulle gärna se delen med splitscreen när som är mitt under The Island kapitlet att sånt kommer i början av klippet sen över till åkning, känns som en litet avbrott man inte vet varför det är där. Riktigt snyggt övrigt med den scenen fast skulle gärna se den i början istället för i mitten av åkningen. Musiken är lite konstigt klippt tycker jag, passar inte riktigt ihop med varandra. Men vet att det är svårt med musiken till sådana filmer. Annars tycker jag det är riktigt snyggt filmat, jag för en riktigt skön känsla av att kolla på den :) Bra jobbat!
 3. Riktigt roligt, så jävla bra att ni fick med allt i en minut. Snyggt gjort med effekterna och ljudet, dock lite tråkiga färger och inte så spännande fotografi men rolig som fan :)
 4. Jag tycker den är för stel, fångar inte intresset som man vill att en teaser ska göra. Men lite mer händelser och en berättarröst gör nog susen!
 5. Jag tycker den är riktigt bra gjort, kan tyckas att berättarrösten skulle behövas lite slipning på då jag tycker den känns väldigt platt. Skulle hellre höra det som en improvisation än att hon läser från punkt till punkt på papper. Övrigt strakt jobbat att göra det här med SD. Folk som kallar SD rasister är nog inte så politiskt involverade...
 6. Hejsan! Tänkte köpa ett dykhus till min Canon EOS 600D nu på våren och undrar och någon vet några bra. Hitta flera olika i prisklasser från 2000 till 20 000. Några tips? Helst inte för dyrt, men ska ändå kunna använda det bra när vi är i vattnet och leker runt :) Alla tips uppskattas mycket!
 7. Jag ska söka till denna skola, februari nästa år är tanken, juni iår känns rätt tätt inpå. Skulle behöva hjälp åt rätt riktning, vart man ska börja. Pratade med CSN precis på telefon och man kan få ut i lån+bidrag ungefär 140 tusen kr. Räcker ju inte långt eftersom skolavgiften är på 150 tusen :P Någon som kan knuffa mig lite åt rätt håll ? :D
 8. Ja det kanske jag menar, vet inte riktigt vad som menas med det :P Okej finns det någon fördel med att göra frekvensen i 1920x803 istället? :P
 9. Har kikat runt lite på internet efter hur man ska göra bästa widescreen effekten. Och som vanligt har internet många svar, så tänkte höra hör vad alla tycker? Det jag gjort tidigare är att jag räknat ut hur stor själva "boardern" ska vara upp till och ner till, sen gjort två svarta boxar i photoshop sen lagt in dem överst i Premiere. Hur gör ni andra? Finns det nackdelar och fördelar med vissa metoder och finns det några inställningar i kameran man kan göra från början? Jag använder en Canon EOS 600D... Tack på förhand!
 10. Förstår inte varför ingen annan skriver, har kollat denna teaser minst 3 gånger om dagen sen jag först såg den och den är lika bra nu som då :P Får man fråga vad det är för låt? Så jävla bra!
 11. Så jävla snyggt, ingen kritik här inte förutom ljudet på rösten men det är mer av en inställning skulle jag säga :P 10/10 bästa jag sett på detta forum (har inte sett allt)
 12. Ser att ingen har skrivit här så jag är väl först ut :) Jag blev jävligt sugen att se filmen efter denna makalöst snygga teasern. Gillar att du har förstått skillnaden mellan teaser och trailer som vissa inte gör :P Ser riktigt snyggt ut, man ser att du har lagt ner tid och kraft på få det snyggt, och det man ser här ovan är sjukt snyggt, hoppas filmen håller samma kvalite i editeringen för detta såg riktigt intressant ut :) Hoppas du postar när den blir klar!
 13. Det är en Lillputt 7inch 668GL-70NP/H/Y LCD Monitor (Network Innovation | Lilliput 668GL-70NP/H/Y, 7" LCD w flash shoe mount) och jag använder HDMI uttaget på kameran och monitorn. ML vet jag inte vilken version, kanske får kolla om en det finns en ny version av ML, fixade ML för typ 1-2 månader sen :)
 14. Tack för alla svar! Perfekt med guiden, är rätt van sen tidigare med stillbilder men är ju rätt ny till just filma med kameran :) Cinestyle hade jag sedan tidigare och kör med ML också :)
×
×
 • Create New...