Jump to content

ES94

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

Everything posted by ES94

 1. Ja, absolut kan man göra det, jag är 15 år och håller på med en lång film just nu. Om du är bra på att göra film så är åldern inget hinder. Så om du har en bra idè så försök ialla fall att göra något av den, om det inte lyckas så har du ialla fall försökt. Lycka till!
 2. ES94

  Manus samarbete?

  Hej, jag hjälper gärna till med manuset, jag älskar att skriva manus och är bra på dialog om jag får säga det själv. Om du fortfarande behöver hjälp så hör av dig och berätta storyn till filmen så kan vi diskutera och se om vi kommer någonvart.
 3. Sylvester Stallone i Rocky, helt underbart. En av dom största rollprestationerna jag har sett. Han är så bra i den filmen att det inte är sant. Att han inte fick fler såna roller är en stor skam, för att han är, enligt mig, den bästa skådespelaren i världen, faktiskt bättre än DeNiro och Pacino. Som tur är så regisserar han sina filmen nu för tiden så nu får han ordentliga roller igen. Robert DeNiro i Deer Hunter, samma där, helt magnifikt, men vad förväntar man sig? Det är ju DeNiro. Mickey Rourke i The Wrestler, jag gråter varje gång jag ser den filmen, Mickey är så underbar. Eric R
 4. Ser bra ut, skulle vara roligt att se den. Vad är det för slags film? Är det en skräckfilm?
 5. Tack för svaret och tack för tipset. Ska komma ihåg det till nästa gång.
 6. Jag vill gärna att du förklarar dig lite bättre. När du säger samma klass som den förra, hur menar du då? Det här med att den var för dålig, på vilket sätt var den dålig? Jag vill gärna höra vad det var som var fel.
 7. Här är en kort vampyr film som jag och en kille som heter Harald Selving gjorde. Filmen spelades in i Uppsala och är en hyllning till gamla 20-tals stumfilmer. Kommentera Gärna. http://www.youtube.com/watch?v=G6Q3G52QiCs&feature=channel
 8. Ser riktigt bra ut! När kommer den ut på DVD? Det är kul att du har använt dig av Utas, han är en jätte bra skådespelare, eller hur? Jag har använt mig av honom en gång jag med.
 9. Jo, den är baserad på en annan serie på youtube som heter Klarry, den jag gör film med älskar den serien och tyckte att vi skulle göra något som den så vi gjorde det. Som jag sa till LucioFulci, jag använder mig inte av ett stativ för att jag gillar att gå omkring med kameran och sånt. Vi använde oss inte av en mick, det är den som står bakom kameran som gör rösten åt den andra killen. Jag håller med om att scenen inne i badrummet var riktigt dålig och tråkig och jag ville ta bort den, tyvärr så gjorde jag det inte. Tack för din kommentar.
 10. Tack för kommentaren, det var bra att få lite kritik. För att vara ärlig, jag tycker själv att det är en dålig film och jag är mycket besviken på mig själv för att jag vet att jag kan göra mycket, mycket bättre än så. Jag håller på med ett par filmer just nu men den här är den första färdidstälda jag har gjort som jag har släppt. Den enda anledningen till att jag gjorde den här filmen var för att jag blev tvungen att ta en paus från skapandet av mina riktiga filmer och jag ville göra något, så då sa den jag gör film med att det här skulle vara en kul grej, så jag sa ja till att göra den, v
 11. Det här är den första filmen som jag har lagt ut på youtube. Jag filmade den på en dag. Titta på den och säg vad ni tycker. Jag har bara del 1 uppe på youtube just nu, del 2 & 3 kommer snart. http://www.youtube.com/watch?v=rMAlrsZ41kg
 12. Jag använder mig av det när jag klipper mina filmer och jag tycker att det fungerar bra, men jag undrar om det verkligen är det bästa för mig? Är det vad en ung filmskapare behöver eller finns det något som är bättre? Tipsa på i så fall.
 13. Riktigt bra. Bra dialog och bra scener. Det kan bli något av det här.
 14. Bra manus. Det var välskrivet och fängslande. Dialogen var bra. Det här kan bli något.
 15. Hej, jag skulle kanske vilja ha filmen hemskickad. Men först så skulle jag vilja veta vad den handlar om.
 16. Väldigt läskig film. Scenen där killarna tittade på Batman och en av dem ler så där skrämde mig rejält. Scenen med dockan var också väldigt läskig. Kamera vinklarna var läskiga och bra. Riktigt bra film.
 17. Jag håller med testicklas. Väldigt svart och vitt, ont och gott. Mördaren var för ond för att kännas riktigt verklig. Det där med att mördaren sa att ordet gott inte existerar för honom och att han sa att han bara älskar sig själv var lite för endimensionellt. Alla rollfigurer var lite för endimensionella. Men tro inte att jag tyckte att manuset för dåligt för det. Dialogen var väldigt bra. Och själva storyn var intressant. Det kan bli en bra film.
 18. Helt okej manus. Dialogen var sådär. Actionscenerna var välskrivna. Det känns som en bra start på en actionfilm. Bra skrivet.
×
×
 • Create New...