Jump to content

ES94

Members
 • Posts

  21
 • Joined

Personlig information

 • Job/title
  Regisör, Skådespelare, Manusförfattare.
 • Name
  Emil Staas

Filmskapande

 • Influences
  Taxi Driver, Rocky, Scarface, Rocky Balboa, Above The Law, Re-Animator, Halloween, The Devils Rejects, Kill Bill 2 Pulp Fiction, Sylvester Stallone, Brian De Palma, Martin Scorsese, Oliver Stone, Stuart Gordon, George A. Romero, Quentin Tarantino.
 • Interests
  Skådespeleri, göra film, titta på film, skriva manus.

ES94's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ja, absolut kan man göra det, jag är 15 år och håller på med en lång film just nu. Om du är bra på att göra film så är åldern inget hinder. Så om du har en bra idè så försök ialla fall att göra något av den, om det inte lyckas så har du ialla fall försökt. Lycka till!
 2. ES94

  Manus samarbete?

  Hej, jag hjälper gärna till med manuset, jag älskar att skriva manus och är bra på dialog om jag får säga det själv. Om du fortfarande behöver hjälp så hör av dig och berätta storyn till filmen så kan vi diskutera och se om vi kommer någonvart.
 3. Sylvester Stallone i Rocky, helt underbart. En av dom största rollprestationerna jag har sett. Han är så bra i den filmen att det inte är sant. Att han inte fick fler såna roller är en stor skam, för att han är, enligt mig, den bästa skådespelaren i världen, faktiskt bättre än DeNiro och Pacino. Som tur är så regisserar han sina filmen nu för tiden så nu får han ordentliga roller igen. Robert DeNiro i Deer Hunter, samma där, helt magnifikt, men vad förväntar man sig? Det är ju DeNiro. Mickey Rourke i The Wrestler, jag gråter varje gång jag ser den filmen, Mickey är så underbar. Eric Roberts i Star 80, en av dom mest underskattade skådespelarna i världshistorien, men har man sett hans riktigt bra filmen som jag har så bör man tycka att han är helt, Wow! Och i den här filmen så är det ett riktigt stort, wow! Han är hur bra som helst. Heat Ledger i The Dark Knight, ganska uppenbart eller hur? Jean-Claude Van Damme i JCVD, skratta inte nu, men jag tycker faktiskt att det var en fantastisk roll som Van Damme gjorde, som sig själv. Så döm honom inte fören ni har sett JCVD, han ÄR faktiskt, enligt mig ialla fall, helt underbar i den filmen Sen finns det många, många fler stora rollprestationerna, det här är bara ett par av dom. Det är dom jag kommer på just nu.
 4. Ser bra ut, skulle vara roligt att se den. Vad är det för slags film? Är det en skräckfilm?
 5. Tack för svaret och tack för tipset. Ska komma ihåg det till nästa gång.
 6. Jag vill gärna att du förklarar dig lite bättre. När du säger samma klass som den förra, hur menar du då? Det här med att den var för dålig, på vilket sätt var den dålig? Jag vill gärna höra vad det var som var fel.
 7. Här är en kort vampyr film som jag och en kille som heter Harald Selving gjorde. Filmen spelades in i Uppsala och är en hyllning till gamla 20-tals stumfilmer. Kommentera Gärna. http://www.youtube.com/watch?v=G6Q3G52QiCs&feature=channel
 8. Ser riktigt bra ut! När kommer den ut på DVD? Det är kul att du har använt dig av Utas, han är en jätte bra skådespelare, eller hur? Jag har använt mig av honom en gång jag med.
 9. Jo, den är baserad på en annan serie på youtube som heter Klarry, den jag gör film med älskar den serien och tyckte att vi skulle göra något som den så vi gjorde det. Som jag sa till LucioFulci, jag använder mig inte av ett stativ för att jag gillar att gå omkring med kameran och sånt. Vi använde oss inte av en mick, det är den som står bakom kameran som gör rösten åt den andra killen. Jag håller med om att scenen inne i badrummet var riktigt dålig och tråkig och jag ville ta bort den, tyvärr så gjorde jag det inte. Tack för din kommentar.
 10. Tack för kommentaren, det var bra att få lite kritik. För att vara ärlig, jag tycker själv att det är en dålig film och jag är mycket besviken på mig själv för att jag vet att jag kan göra mycket, mycket bättre än så. Jag håller på med ett par filmer just nu men den här är den första färdidstälda jag har gjort som jag har släppt. Den enda anledningen till att jag gjorde den här filmen var för att jag blev tvungen att ta en paus från skapandet av mina riktiga filmer och jag ville göra något, så då sa den jag gör film med att det här skulle vara en kul grej, så jag sa ja till att göra den, vilket var ett stort misstag. En annan anledning till att jag gjorde den var för att testa mig själv, jag ville ta reda på om jag kunde filma en hel film på bara en dag och det kunde jag. Det är just därför filmen inte är så genomtänkt, vi hade inte tid med att ta en massa olika tagningar och sånt. Jag vet att det var dumt av mig att göra så, men gjort är gjort. Skådespeleriet håller jag med om var under all kritik, jag är mycket besviken på mig själv och på den andra killen för att vi är mycket bättre skådespelare än så, men i den här så var vi skrattretande dåliga. Jag använder mig inte av stativ för att jag gillar att röra på kameran mycket och gå omkring med den, det dåliga med det är att det kan se lite amatörmäsigt och skakigt ut så jag ska nog börja använda mig av det. Vi använde faktiskt inte oss av en mick, det är den som står bakom kameran som gör rösten till den andra killen. Tyvärr så har del 2 & 3 exakt samma stil som den här har. Men hur som helst, tack för din kommentar, den var till stor hjälp, jag lovar att min nästa film ska bli bättre.
 11. Det här är den första filmen som jag har lagt ut på youtube. Jag filmade den på en dag. Titta på den och säg vad ni tycker. Jag har bara del 1 uppe på youtube just nu, del 2 & 3 kommer snart. http://www.youtube.com/watch?v=rMAlrsZ41kg
 12. Jag använder mig av det när jag klipper mina filmer och jag tycker att det fungerar bra, men jag undrar om det verkligen är det bästa för mig? Är det vad en ung filmskapare behöver eller finns det något som är bättre? Tipsa på i så fall.
 13. Riktigt bra. Bra dialog och bra scener. Det kan bli något av det här.
×
×
 • Create New...