Jump to content

Fritidsfiske med Mankan


deerel

Recommended Posts

Tjena! ja har kollat. Lång film alltså! med den höll mitt intresse uppe, kanske för att jag är fiskeintresserad, men framförallt för att det va skönt att för en gångs skull se en amatörfilm som hade ett seriöst innehåll och framförande. Jag arbetar just nu på gran canaria och de va inte annat än att jag längtade hem en smula när jag kollade på filmen. Om du vill ha lite kritik.. kan jag tycka att lite mer energi skulle lagts på ljudupptagningen. Särskilt i "fiskarboa", i källaren/garaget. Där kunde man kanske hängt upp lite filtar på väggarna för att dämpa rumsklangen lite, eller kanske valt någon annan inspelningsplats..

 

Annars., en underhållande, informativ och allmänt trevlig liten film!

Link to comment
Share on other sites

Bra film :) Kul ämne också, fiskar en hel del men har aldrig testat på pimpelfiske. Det jag har att invända på är att "programledaren" förklarade för lite vad han gjorde, speciellt när han filéade fisken.

 

Sen tycker jag nästan att han borde visat gott exempel och kastat tillbaka tusenbröderna ;) Eller de kanske skulle användas som bete?

Link to comment
Share on other sites

När jag såg denna gripand film ville jag direkt ut och pimpla. Tyvärr går det inte här på Öland där jag bor. Men någon gång måste jag pimpla.

 

När ungefär 14 min och 30 sekunder gått av filmen kan ni se ett bra exempel på auto exponering. Skulle det vara bättre med manuell exponering i det fallet, vad tror ni?

 

Rolig grej! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...