Jump to content

viktor_j

Members
 • Posts

  37
 • Joined

Personlig information

 • City
  Kalmar
 • Job/title
  Studerande (grundskolan)
 • Name
  Viktor Jarnheimer

Filmskapande

 • Influences
  Bl.a. alla Memfis filmer, hipphipp, The Aviator och Super Size Me.
 • Interests
  Filmning, resa, webbdesign, cykling och natur.

viktor_j's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej allihopa! Jag testade länkarna, men det funkade inte (målet finns inte). Kan är det min dator/program etc. som är problemet. Någon fler som har problem? Vi gärna se filmen! :)
 2. Vet du någon bra sida med bakgrundsljud till filmer? Det ska självklart vara okej att ta innerhållet också.
 3. Detta är otroligt! Filmen är inte änns 10 minuter lång men den tar över 2 GB. Finns det något enkelt program för att komprimera denna film?
 4. viktor_j

  Film-lek

  Harry Potter och de vises sten
 5. Självklart skriver man inte "mono" på funktioner etc. Kollar man på en annan modell som ATR25 så står det tydligt "stereo". Man tycker det borde stå så man ser det väl om det är stereo funktion på mikrofonen (det är ju trotsallt positivt). Jag skulle tro att det är mono eftersom stereo inte nämns. Hoppas det var till någon hjälp! :)
 6. viktor_j

  Upphovsrätt

  Hur länge gäller upphovsrätten? - Den gäller 70år efter det att skaparen är död. Om flera har upphovsrätten gäller 70år efter det att sista upphovsmannen dör. Om det gäller ett privat semester foto, gäller 50år efter det att bilden är tagen. Källa: http://hem.passagen.se/jen.jansson/upphov.htm
 7. viktor_j

  Slabadå

  Du är verkligen skicklig på datoranimeringar. Blir det någon uppföljare? Tar rymdvarelserna över jorden? Snyggt, speciellt flaskan som kastades och ufot som far över månen.
 8. På Pinnacle Studio 9 med eller utan plus är det som samma sätt att skapa slowmotion. 1. Dubbelklicka på det klipp Du vill ha långsammare. 2. Till vänster finns en kontakt (plugin). Klicka på den. 3. Där finns det effekter du kan välja. 4. Eftersom jag inte har programmet på denna dator kan det nog bli fel men jag tror Du ska klicka på en klocka (med text efter). 5. Där kan Du sedan välja hastigheten. Mycker möjligt att det är fel, men kommer Du in på effekter så brukar det gå. Hoppas det var till någon hjälp. :)
 9. [citat=ressigören][citat=viktor_j]Det finns en testversion av Adobe Encore på Adobes hemsida tror jag. Jag får ta en titt.[/citat] Det finns något fantastiskt som kallas piratkopiering...[/citat] Jag tänkte testa det från Adobes hemsida (lagligt:)) (men det verkar som man måste logga in). Jag laddar inte ner, det är olagligt och omoraliskt...
 10. Det finns en testversion av Adobe Encore på Adobes hemsida tror jag. Jag får ta en titt.
 11. Hej! Jag har gjort subtitle till en film, nu ska jag spara subtitlen och göra så att den visas på DVDn. Jag har Adobe Premiere Pro 1.5. Hur gör jag? Tack
 12. När jag såg denna gripand film ville jag direkt ut och pimpla. Tyvärr går det inte här på Öland där jag bor. Men någon gång måste jag pimpla. När ungefär 14 min och 30 sekunder gått av filmen kan ni se ett bra exempel på auto exponering. Skulle det vara bättre med manuell exponering i det fallet, vad tror ni? Rolig grej! :)
 13. En sak du skulle kunna ha med i filmen, när t.ex offret och "den snälla" sitter på bänken, är en närbild på en tår som faller ner från offrets kind. En pojkes tår heter den ju. ;)
 14. En bra och gripande film! Snyggt! Keep up the good work!
 15. viktor_j

  Slabadå

  Var kan man se filmen? Jag gick in på din hemsida i din signatur men hittade ingen film. :P
×
×
 • Create New...