Jump to content

arvid

Members
 • Content Count

  336
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Hörnefors
 • Name
  Arvid Lundgren

Filmskapande

 • Interests
  Film, musik
 1. Nå, men vad ska det bli av alla dessa uppgifter då?
 2. Jasså, du är här också! Nå, problemet är att Studio hittar inte var du har sparat din svarta ruta! Har jag fel får vi hoppas att nån annan har en bra förklaring.
 3. Jag har råkat se en reklamsnutt med "Mat-Tina" där hon finns i flera varianter i samma bild. Hon går dessutom bl.a. bakom sig själv. Hur i helskotta är detta gjort?
 4. Jag antar att du menar att du har hållit kameran snett och vill räta upp bilden. Men 10 grader tycker jag verkar mycket. Du kan eventuellt använda en effect som heter Transform. Den finns inte med bland dom andra effekterna utan du måste hämta hem den från adressen: http://www.jpseffects.de/JPsEffects_EN.html. Det är alldeles gratis, och när du ändå är på den platsen tycker jag att du hämtar hem hela paketet.
 5. Annars kan man faktiskt göra lämplig komprimeringsinställning i Pinnacle Studio beroende på hur man har tänkt använda den slutliga filmen.
 6. Linjenivå behöver alltid nån form av förstärkning för att driva hörlurar.
 7. Kolla in förra numret av "ljud & bild i elektronikvärlden" (nr 10?), där tror jag dom hade lite jämförande information om några redigeringsprogram. Och framför allt försök bilda dig en egen uppfattning om vad som är bra och tro inte helt blint på vad andra tycker.
 8. Det kan vara lämpligt att hämta den senaste uppdateringen av programmet en gång till. Det händer ibland att det ramlar med nåt skräp som sedan ställer till oreda.
 9. Jag antar att du har fel inställning på skärmupplösningen. Gå alltså till Kontrollpanelen och ställ in ett högre värde på skärminställningen.
 10. arvid

  Baklänges

  Jaha! Se där! Det visste jag inte. Nu lärde jag mig nånting också!
 11. arvid

  Baklänges

  Megawatti håll dig till att vara hjälpsam och slå inte ner på sånt som du tycker är fel och löjligt!
 12. arvid

  Baklänges

  Undrar om du inte hade Studio 9 den gången du lyckades köra baklänges. Det finns nämligen en plugin, "Reverse", på den här hemsidan: home.comcast.net/~m.mikeysoft/fex.html. Jag tror att den finns med i Studio 11, men då får du betala för den. En annan lösning är ju att du drar ut tidslinjen så mycket att du kan markera varje frame och sortera om dom åt "andra hållet". Jobbigt, men det funkar.
 13. Sax och klister (på 50-60-talen) Video till video Diverse linjära system till pc Pinnacles alla varianter av Studio Pinnacle Studio 11 plus (nu) 63 år (tror jag)
×
×
 • Create New...