Jump to content

Kortfilmen "En sista gång.."


Nordahlaren

Recommended Posts

Jag ska inte låta för negativ här, men det är några grejer jag tänkte på i alla fall. För det första tog det halva filmen för mig innan jag blev intresserad. Början var lite utdragen. Det betyder inte att det borde vart kortare tidsmässigt, men det kanske hade gått att göra den lite mer innehållsrik. Sedan kunde man skippat ljudet från kameran vid exempelvis kaffe-scenen. Musiken var lite ojämn också. Jag vet att det var med flit tidsvis, men ibland kändes det lite för hackigt.

 

Idéen i sig är väldigt bra, och jag tycker du lyckades bra med färgkorrigering och sådant. Detta är ju självklart bara konstruktiv kritik. Det betyder inte att filmen är dålig, men om du tänker på dessa saker tills nästa gång blir ju nästa film kanske bättre. Det är så man får resonera :).

Link to comment
Share on other sites

Mår fysiskt dåligt av kameraljud på film. Det är som om något gnager på min trumhinna. Sen borde du inte linea(koppla direkt till ljudkortet) gitarren när du spelar in en slinga som den här. Det låter platt, onaturligt och saknar det där djupet som hade lyft filmen så mycket.

 

Annars har jag inte mycket negativt att säga. Fixa bara ljudet till nästa film... Det gör med än du tror

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Tack så mycket för era åsikter och goda ord! Ska självklart ta dom till mig, jag är själv väldigt nöjd med den här filmen - men det finns alltid något man inte gillar i sina egna filmer! Och det finns ett par sånna här..

 

Hedefors, kul att du tänkte på dom! Ville verkligen göra filmen enkel och "normal".

Janko och edegeer, tanken med filmen är att den ska vara vanlig, att man ska följa någons vanliga liv. Därför ska det vara lite "tråkigt" i början, som ett vanligt liv.

 

Så tack igen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...