Jump to content

Nordahlaren

Members
 • Posts

  28
 • Joined

Personlig information

 • Job/title
  Regissör, manusförfattare och producent

Nordahlaren's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag vill ta reda på hur publiken tolkar min film, hur dom ser på de olika temana som filmen tar upp, hur budskapet togs emot (om det togs emot). Allt detta för att ha med mig i kommande projekt, som utbildning underlag. Inte för att jag vill ha hiss eller diss på den, utan för att diskutera filmen snarare.
 2. Jag har en testpublik som ska se min senaste kortfilm innan den visas på fler festivaler i sommar och har en officiell premiär, den har visats på en festival innan. Men då undrar jag om jag kan få lite tips på frågor som jag kan ha med i undersökningen? Handling: Filmen är ett rörande porträtt av en far som ska träffa sin saknade son igen för första gången på 20 år och filmen speglar hans fördomar om vem hans son blivit. Den tar upp ämnen som homofobi, homosexualitet och föräldraskap - filmen är en dramakomedi. Tacksam för svar!
 3. Vi är ett team på ca 8 personer och 3 skådespelare som max, som kommer i veckan spela in en kortfilm i Göteborg. Vi kommer spela in på Lindholmen, längs vattnet vid ett litet grönområde och en gångbana. Vi spelar in med en Sony F3 och ljud som körs direkt in i kameran, inga onödiga sladdar då allt går på batteri. Vi tar inte stor plats. Vi har mitt i allt jobb missat att se över tillstånd för denna plats, vi ska jaga polismyndigheten imorgon men kastar ut frågan här: Hur fungerar det med tillstånd på en sådan här plats med ett sånt här litet och nätt team som inte breder ut sig allt för mycket?
 4. Tack Tolin, detta var precis vad jag behövde! Tack!
 5. Men det står att jag ska anmäla mig via studera.nu, men jag anmälde mig till kursen via antagning.se. Hittade inte hur jag skulle anmäla mig på studera.. Har jag gjort fel? Räcker det att jag anmäler mig innan den 15e men skickar in papprerna (intagningsprover) senast 1 februari eller? Hade vart skönt med en annans åsikt, för jag förstår inte riktigt hur jag ska gå till väga..
 6. Jag ska söka följande: Ansökan - Akademin Valand, Göteborgs universitet Och i denna pdf: http://www.akademinvaland.gu.se/digitalAssets/1389/1389525_anso--kningsblankett2013.pdf står det att man ska "även skicka in handlingar (till Antagningen, 833 82 Strömsund) som behövs för behörighet eller meritvärdering, se www.antagning.se.?" Hur vet jag vad det är för handlingar?! Snabbt svar uppskattas!
 7. Jag hade laddat ner Celtx, manusprogram, på svenska till min gamla dator. Men nu har jag en ny dator och hittar inte den svenska versionen av Celtx! Vad kan jag hitta den?
 8. Jag är öppen för förslag! Hör gärna av er till johan@nordahlfilm.com om ni är intresserade att veta mer eller vill hoppa på projektet!
 9. Här kommer mer info: Filmen är en skräckis och introt ska inte ligga mot något bildmaterial utan ligga som en förtext. Mot svart. Temat på introt ska också vara skräckfilm, de texter som ska ingå: NordahlFilm presenterar En film av Johan Nordahl Vitt Blod Det ska allt vara tre "bilder" och de ska vara i den följden texten står. Den som hoppar på projektet får relativt fria händer, bara det inte är för mycket och filmtiteln får gärna ha någon slags animation.
 10. NordahlFilm söker en animatör till sin senaste kortfilm: Vitt Blod. Filmen är på klippbordet och har några steg kvar att gå igenom innan den är färdig. Det som ska göras är ett 15 sekunders långt intro till filmen där viss text ska ingå. Vi kan inte erbjuda någon ersättning då vi inte har någon större budget. Finns det någon där ute som skulle vara intresserad?
 11. Här är en ny kortfilm jag gjort, se gärna den och lägg en kommentar! http://forum.voodoofilm.org/kolla-min-film/33016-aengeln-kortfilm.html#post226393
 12. Min senaste kortfilm "Ängeln" finns nu ute på YouTube! Se den gärna och dela med dig av dina tankar. Ängeln handlar om en vanlig tonårstjej som en dag får syn på en märklig äldre kvinna. Plötsligt hemsöks hon av kvinnan både i sina drömmar och i verkligheten. Kvinnan kommer allt närmare inpå tjejen och tillslut står de öga mot öga i gränslandet mellan liv och död. Här är filmen:
 13. Det verkar som du missuppfattat lite.. Plus att jag har inte beskrivit precis allt som händer, längre synopsis ligger på två A4 där allt förklaras på ett tydligt sätt. Jag ville ha hjälp med det där min synopsis tar slut. Men nu har jag kommit på en bra idé som jag ska utveckla. Tack för alla svar!
 14. Jag menar mer att det övernaturliga känns så uttjatat och man vet redan va alla går för.. Men en människa är mer oförutsägbar.. :)
×
×
 • Create New...