Jump to content

Hedefors

Members
 • Posts

  93
 • Joined

1 Follower

Hedefors's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Traditionen fortsätter och vi har satt ihop en liten julfilm även i år. Boris och hans namnlöse vän försöker hantera vår nya moderna värld. God Jul! 🙂
 2. Gjorde en musikvideo till min kompis Martinos låt Runaway. Filmade en dag i Uddevalla på Tureborg, väldigt kul, spana gärna in! 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=mDG_tUUyOTI
 3. Just skaffat en ny kamera(Nikon z6) så gjorde en musikvideo och provade på lite time lapse bland annat. Spana gärna in! :)
 4. Tjena, vi gjorde en musikvideo tillsammans där vi var flera som filmade sitt eget material på ett socialt distanserat sätt och så satte jag ihop det. Spana gärna in:
 5. I sedvanlig tradition har vi snickat ihop en liten julfilm. Möt Boris och hans namnlösa vapendragare som firar in 'Den Sista Julen' tillsammans. God Jul på er!
 6. Hej Aettan, Marti West är en engelsk musiker som nu bor i Göteborg. Man kan säkert kontakta honom om man vill använda hans musik: https://www.martiwest.co.uk/
 7. Hej, gjorde en musikvideo till Marti West - Give Me Light :)
 8. Hej, vi har som tradition att göra en liten julfilm varje år. Här kommer årets! God jul! :)
 9. Hej hej, gjorde en musikvideo till Patrycja Wiktorias kraftfulla låt 'Avtryck' nu i tid till valet! Tack!
 10. Hej! Vi i Gothenburg Sessions har lyssnat mycket på Marti Wests musik och han släppte nyligen sin vackra låt ‘Paint’. Den fick oss att tänka på varma sommarnätter som man aldrig vill ska ta slut. Att stanna kvar med sina vänner och inte gå hem till sin egen ensamhet. Vi skrev till Marti och frågade om han ville mötas upp och göra en liten musikvideo i vår vackra stad Göteborg och här är resultatet!
 11. Hej, vi provade på att filma ett par dansare för en liten musikvideo! :) Längd: 4:00
 12. Hej Hej! Vi har en tradition av att göra någon liten julfilm varje år, så här kommer årets! Längd: 5:11 God Jul och Gott Nytt År!
 13. Hej hej, gjorde en musikvideon till Justine Hers grymma låt My Dear, spana gärna in :)
 14. Hej, vi gjorde en kortfilm för GBG SHORTS som var igår, 'Flykten från Hisingen': Längd: 4:06
×
×
 • Create New...