Jump to content

Unknown1101

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Days Won

  1

Unknown1101 last won the day on March 8 2007

Unknown1101 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Personlig information

 • Job/title
  Studerande

Filmskapande

 • Influences
  Gladiator, Sagan om Ringen
 • Interests
  Skriva, film, musik
 1. Sen vore det bra med en kortkortkort synopsis ;)
 2. "Detta var bara en ide som dök upp efter 7 dagars intensivt spelande." - vilket spel om man får fråga?
 3. ^_^ tihi, nej jag ville bara ha lite kritik på storyn, om det var någorlunda trovärdig :P Resten sköter jag och jag hade tänkt det dä rmed tidningen :P typ "Journalist X lost presumed dead" eller ngt. :D
 4. Väldig kort handling :P I sort sett handlar det om en överaskningskalas till en flicka anordnat av dennes mamma och kompisar. Det mesta av tiden kommer förmodligen gå ut på att hon springer runt med kameran omkring sig och bli allt mer rädd, arg och irriterad. Så mycket erfarenhet kan du få här... och om det bara är "få mer erfarenhet" i form av kameravinklar och regi allmänt så kör på det! Spelar ingen roll vad man filmar så länge du, i alla fall till en början, filmar så mycket du bara kan. ;)
 5. Hej! Kan ni bara kommentera denna manus snabbt! Kort handlar den om en en dyster pappa som vill rädda sin dotter som blivit oskydligt fängslad. Hon har nämligen hittat top hemliga dokument som kan skada regeringen. En gammal vän och senator till pappan hjälper honom i fritagandet av dottern som hålls fängslad vid en av usa:s bästa fängelser. Men han vet inte att senatorn i själva verket är ute efter dokumenten och att fritagandet endast är en iscensättning pappan omkommer i fängelset medan datorn lyckas ta sig ut. Dokumenten vill han lämna till regeringen för att komma uppåt i maktstegen
 6. Hålller inte med dig almi, jag tycker att den var bra! Du kanske försöker efterlikna de amerikanska komedierna, det som jag känner är typiskt med komedi är ju att ha ideér som är så galna/dumma/konstiga/makabra att ingen tänker så i hela världen, så när man ser att avsnitt tänker man "Hur i helve)(/ kommer man på sånt!" Det handlar mkt om kreativitet, försök ha så galna grejer som möjligt! :P och fortsätt så ;) Läste hälften o tyckte att den var helt ok, du skriver bra och har ett stort ordförråd verkar det som ;)
 7. Mmm... en kriminell kille med gymnasieutbildning som skapar en gas som "lagar" ozonlagret... han måste ha fått MVG+ i kemi på gymnasiet då xD! Nä jag ba skämta. Uppriktigt sagt så tycker jag att du har jättebra fantasi - keep it up ;) Har sett två liknande ideér från tecknade serier: 1. Dexters Laboraturium - Han skapar ngn slags vätska som ska fungera istället för bensin, den är enkel o göra, ofarlig för miljön och så kan man köra med bilen i veckor (minns inte riktigt) på bara en droppe av den här vätskan dårå. 2. Kurage den hariga hunden - Han "syr" igen ozonlagret, HAHA!!! ^^ det ka
 8. intressant, på vilket sätt kommer syftet fram i filmen?
 9. genre: "animation/sci-fi/action" Tror du måste få in komedi där också :P 4 bandmedlemmar som lyckas besegra, inte någon elak skurk, inte någon smart mänsklig skurk utan självaste Djävulen!!! Haha, låter inte så trovärdigt; så det måste nog vara komedi :P ;)
 10. tycker det låter som en bra idé, så länge diskussionerna mellan "dem" är intressanta, som jag hoppas att ni lyckas med! ;)
 11. Typiskt amerikansk-propaganda där de är hjältarna och står för det goda... men, men :) Det är ju trots allt en underhållningsfilm... o så tycker jag att den är lite kliché, USA skapar, terrorister/frihetskämpar stjäl, tuffa snubbar sätts in, hotet avvärjs, ingen får reda på det, USA:s regeringen slipper undan... ...om inte du avslutar med ngting makalöst vill säga! ;)
 12. Tihih, Tack för den positiva kommentaren! :) Tja, min kompis är en "jäkel" på att skriva! Ska försöka fortsätta lite men den kommer säkerligen inte bli lika bra, som då han skrev... men då är det bra om jag personligen får konskruktiv kritik! ;) Tackar som tog sig tid att läsa!
×
×
 • Create New...