Gå till innehåll

Synopsis (Manus): Injustice (3 sidor)


Unknown1101

Recommended Posts

Hej!

 

Kan ni bara kommentera denna manus snabbt!

 

Kort handlar den om en en dyster pappa som vill rädda sin dotter som blivit oskydligt fängslad. Hon har nämligen hittat top hemliga dokument som kan skada regeringen. En gammal vän och senator till pappan hjälper honom i fritagandet av dottern som hålls fängslad vid en av usa:s bästa fängelser. Men han vet inte att senatorn i själva verket är ute efter dokumenten och att fritagandet endast är en iscensättning pappan omkommer i fängelset medan datorn lyckas ta sig ut. Dokumenten vill han lämna till regeringen för att komma uppåt i maktstegen. (manus till flashfilm)

 

Vill bara ha snabb kritik, come on! :D

Reklammanus till flashfilmen.doc

Länk till kommentar
Share on other sites

Är inte helt nöjd men formatet och det börjar inte bra med ” The scene is set in Arthur’s house where he is pondering about his life”, skriv vad vi ser (!). Inga kamera hänvisningar och du kan inte berätta att hans söner dog i kriget, hur ska vi se det? Om du vill ha detta att vi ”ser” saker i inledningen så kan du väl börja att vi kanske vandrar igenom hans hus, vi ser bilder på sönerna som kanske står vid en pansarvagn i öken och poserar, ”Ah, de är militärer”, vi kan ha kanske en dödsannons (vet somliga som faktiskt spara på sånt) från sönerna eller kanske ett sånt där militärbrev, ”We are sorry to inform you that…” Det kan vara ett tidningsutklipp eller en gammal tidning som pappan sparat, ”Journalist X is now presumed dead” eller varför inte ha en TV eller radio igång så att vi hör det? Det hade varit lite intressant att se hur huset ser ut, är det en fin lägenhet, stor pampig villa eller är det en skitig fallfärdig lya?

 

Inga talsträck i dialogen.

 

Folk som pratar med sig själva känns alltid lite märkligt.

 

Din engelska är inte klockren och det finns ställen då man sitter och irriterar sig lite på språket.

 

Jag vet inte vad ”reklammanus” innebär men jag tycker att det känns trist och hastigt skrivet och skulle vilja läsa ett ”riktigt manus” där vi ser allt som händer.

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...