Jump to content

Kensai

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Days Won

  1

Kensai last won the day on April 25 2010

Kensai had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

1 Follower

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Litteratur, musik, film, tv, webb.
 1. Om jag ska vara ärlig så kändes det som ett bedrövligt förutsägbart pekoral från början till slut, MEN att du faktiskt skriver rätt bra i vissa scener i den första halvan av manuset. Men i stort sett saknas det "överraskningar", twists and turns, som öppnar upp för alternativa möjligheter, vilket gör att det känns ganska... trist. Dialogen är också stundtals rätt valhänt, liksom, pratar människor verkligen såhär? Sen har tomgrejs redan tagit upp bra grejer om t.ex fokuseringen på läraren som inte behöver upprepas.
 2. Borde man vara överraskad, egentligen? Jag tycker de här återkommande trådarna är hysteriskt underhållande och ser fram emot nästa snarstuckna alias som fiskar efter beröm baserat på inbillade meriter.
 3. Vad handlar manuset om? Det måste du väl kunna "röja", om du redan skrivit färdigt manuset...
 4. Verkligen. Satt och läste på lite om JTR igår också, och helt ärligt är det svårt att öht säga att det fanns en "seriemördare" som vi tänker oss idag. Om breven till tidningarna verkligen skrevs av "Jack" verkar inte ens vara säkerställt.
 5. Jag skulle läsa på lite om Jack The Ripper för uppslag. Tyvärr känns intrigen lite väl vag i nuläget. Varför skulle "Jack" bryta sig in i ett hus och hugga någon i bröstet för att sen springa iväg? Nu är jag ingen expert på JTR men var inte hans seriemördar-modus operandi att han gav sig på kvinnor som ingen skulle sakna, eftersom han ville skära och avlägsna delar av deras kroppar? OM det nu var så att det var samma dåre, och att JTR existerade så var han garanterat någon snubbe med seriösa issues med kvinnor och det kvinnliga könet. Sen tror jag seriöst inte att poliserna som skötte mo
 6. An Englishman, an Irishman and a Scotsman walk into a bar. The bartender turns to them, takes one look, and says: - What is this - some kind of joke?
 7. Det där var väl inte riktigt det som efterfrågades? Här har du en hygglig lista, de flesta brukar bli förvånade att notera att USA fortfarande har 50 000+ soldater stationerade i Tyskland (!), 20 år efter Kalla kriget tog slut: http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_armed_forces#Personnel_stationing
 8. Kensai

  Komedi

  http://www.fasthorseinc.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/Gary-Coleman.jpg
 9. Sant! Men jag jobbar faktiskt på en grej, så, ja, håll ut!
 10. Undrade lite, har du publicerat något manus här på Voodoofilm som går att kika på? Vore kanske intressant att få läsa något av dig, om du nu lyckats sälja långfilmsmanus till Hollywood, och inte bara lösryckta idéer.
 11. Har du inget annat? Tyvärr föll just denna sketch rätt platt, vet inte om det är för att den är för lång eller lite för pajjig, men kom igen, writing is rewriting eller hur! Man skriver och skriver och så slänger man ut 90% och gör något av de 10% som är bra.
 12. Ähh så jäkla långt behöver man nog inte sträcka sig. Pentium 2-maskiner som klockar ett par hundra MHz och klarar av Windows 98 ska man nog finna. Hittade t.ex detta http://www.blocket.se/stockholm/Billiga_Gammla_barbara_datorer_25169645.htm?ca=11&w=3 486 hittar du inte ens i grovsoprum längre... Har du eluttag så spelar batteritiden ingen roll. Kör på nätagget hela tiden.
 13. Lite OT, men eftersom det inte finns någon bättre tråd/forum.. ;) Hoppas Andreas har lust att ge lite input, för det jag tänkte på är just Jesus och vi andra verkar ju sälla oss till de gudlösa hedningarna. Men man säger att "han dog för våra synder" - men vad menas egentligen med det? Hittade denna sida, men begriper ungefär lika lite: http://www.neverthirsty.org/pp/corner/read1/r00454.html 1) "In order to rescue us from the penalty of our sin, a sinless individual had to die for us. Someone who did not deserve to physically die had to choose to die for us. Jesus did that for us." -
 14. Ännu bättre är kanske att spara allt till ett Dropbox-konto, om det finns Wifi dvs. Då har du "arbetsfiler" färskt uppdaterade på både stationära datorn hemma, på nätet och i laptopen.
 15. Försök ropa in en OLPC på eBay för $100 kanske? Eller en gammal PC på Blocket? Spela roll om man måste köra 10 år gammalt OS om man bara behöver en ordbehandlare. En skrivlaptop för en femhunka låter optimistiskt...
×
×
 • Create New...