Jump to content

bondlurken

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Skellefteå
 1. Hej casino83! Jag provar skicka ett mail för att se om jag har rätt mailadress :-)
 2. aeworker: Det blir att filma någonstans nära Skellefteå, beroende var man hittar en lämplig lokal. Lite långt från stockholm, men du kan väl skicka mig ett email eller meddelande och berätta lite om dig och vad du gör eller har gjort som filmare.
 3. Jag söker kanske i första hand en filmare, men även andra som känner att dom kan bidra och är intresserade av att delta i ett projekt som i slutändan kommer att bli en musikvideo med en liten humorsketch före som relaterar till varandra. Det blir en cover på en av Village Peoples mera kända hits. Texten är omskriven till svenska och är humoristisk, i stil med en snäll Eddie Meduza eller Ronny Eriksson. På ett litet ironiskt sätt så skildrar den en mans (alla mäns?) önskan om att kunna ta en grogg i lugn och ro, utan en massa tjat, men samtidigt så visar den också hur det kan gå när det väl hän
 4. Förutom rättigheterna till sitt manus och att få äran att bli ackrediterad i eftertexterna, skulle det möjligtvis gå att slänga in eventuell vinstdelning för manusförfattaren?
 5. Gratulerar! Bra gjord, inget jävla "hitte på", proffsigt.
 6. Snyggt jobbat!!! Härligt med alla förvecklingar som avlöser varann i ett snabbt tempo, riktigt proffsigt.
 7. Tjenare Tier! Man kan alltid be om hjälp om man sen får det är en annan sak... Vad som kan hjälpa er är att ni lägger ut några av dom sketcher ni gjort så att eventuella manusförfattare får en uppfattning vad som kommer att hända med deras manus. Vad för slags humor gillar ni och vad vill ni göra med sketcherna ni spelar in, vilken ålder det är på er kan också vara intressant att veta. Lycka till.
 8. Riktigt underhållande om du följer elitserien i hockey :-) http://www.megavideo.com/?v=T0L6UZHR
 9. Kan det vara så att den komiska twisten i slutet blir att när den svenske skalden går in i svinstian så kommer grisen ut och spyr......??????? Vad vi tror om detta? Tror du försöker skämta aprillo med oss.... :-)
 10. bondlurken

  Dreambox?

  Brukar kosta 100-150:- i månaden och man kan vara 10-15 personer på samma "slinga"
 11. Jag har en massa humormaterial och känner att det börjar vara dags att göra någonting konkret av alltihopa, det känns lite trist att bara skriva för byrålådan. Vad jag söker är t.ex. samarbete med humorgrupp eller liknande som är mer eller mindre etablerade och i behov av humorsketcher, manusförfattare med humor som signum för bollning av idéer och utveckling av humor till sketcher eller långfilm. Det skulle vara skoj att skriva satir på politikers och annat känt folks tokiga uttalanden på ett ironiskt sätt, mogen humor blandas med omogen. Jag som skriver är dryga 40 år och bosatt i
 12. Haha, ja det kan ju funka det med... :-)
 13. Håller med Slampolina, om du vill kan du skriva in att pappan till "stolpskottet" kom hem, och att det är han som ropar efter dom, ett förslag kunde se ut så här. ANGELO Sånt jävla skåp jag vakna upp med imorse, och som grädde på moset dyker farsan hennes upp som gubben i lådan, jag blev livrädd! eller något sådant...
 14. Postar den här då det gäller nästan samma sak. Om man bygger upp en humorsketch för att sen som slutkläm visa några sekunder av en svensk tv-serie, blir lite parodi. Sketchen, som jag tror skulle bli hysteriskt rolig går inte att göra utan original filmsnutten men jag tror inte ens i min vildaste fantasi att upphovsrättsinnehavaren skulle ge tillstånd till detta även om man betalade. Från tidigare svar i denna tråd verkar det ju vara "aja baja" att "sno" några sekunder.
 15. Haha, riktigt roligt, spännande början, bra skrivet. Gängledare låter lite "töntigt" att säga, byt ut till "psykopat", "dåre" eller liknande. Manusformateringen får någon som har bättre koll på det än mig kommentera mera utförligt, men jag provar ändå. "Mark skakar på huvudet och går efter, en pizza hade suttit fint nu trots allt..." Istället för en pizza hade suttit fint nu trots allt måste du nog skriva dialogen vad han ska säga, annars blir det mer som i bokform. Jag tror inte att man behöver skriva "INT. LÄGENHET. FÖRMIDDAG" flera gånger efter varann.
×
×
 • Create New...