Jump to content

Hosea56

Members
 • Posts

  36
 • Joined

3 Followers

Hosea56's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Filmen är en del av konstprojektet Drömfångare som drivs av teater Trixter och ABF medialab i samarbete med flera andra lokala aktörer och undersöker drömmarnas inverkan på- och betydelse för våra liv. Mer information hittar du här: Drömfångare på Trixter | Ett konstprojekt om det drömda KRAV Du som söker bör ha utbildning, alternativt tidigare erfarenhet av filminspelning inom respektive yrkesområde samt körkort. Som sminkör bör du även ha tillgång till egna produkter och kunna göra både hår och smink. TID Inspelningen kommer att ske i två block: 27/6-30/6 samt 25/7-28/7. Det är meriterande om du utöver inspelningstiden har möjlighet att delta i visst för-produktionsarbete. ARVODE Deltagande i filminspelningen sker på ideell basis från samtliga parter och det finns därför ingen möjlighet till arvode, utöver viss kostnadsersättning. KONTAKT Hör av dig till filmens regissör Hosea Waore och berätta lite kort om dig själv och din bakgrund inom film på tel: 0704-684410 eller hosea56@gmail.com.
 2. Ljudtekniker sökes för kortfilm! PROJEKTBESKRIVNING Krav: Tidigare erfarenhet av ljudinspelning på film samt erfarenhet av den här typen av erfarenhet som vi kommer att använda oss utav. Vi ser gärna att du är kan arbeta flexibelt på inspelningen, tar ansvar för det egna arbetsområdet men även är öppen för att delta i den övriga processen då det här projektet bygger på deltagande och gärna undersöker experimentella arbetsformer. Tid: LÖrdagen 3/11 kl 13-00 Projektet är arvodeslöst då vi tillhandahåller en begränsad budget men är ett bra tillfälle för att få ytterligare erfarenhet av dels ljudinspelning men även fler delar av processen. Lunch 6 middag bidrar vi med. Sista anmälningsdag: Lördagen kl 10 Skicka ett dokument med en kort resumé av dina tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter till nedanståendes mailadresser. Vid frågor, kontakta oss gärna. Kontakt: Hosea Waore, Regissör & Producent: hosea56@gmail.com, 0704684410 Cecilia Wilson, Inspelningsledare & Samproducent: cecilia.wilson@hotmail.com, 0702710395
 3. Hej! Jag är på jakt efter ett prisvärt 32GB minneskort, med hög skrivhastighet, till en enkel digital kamera som både fotar och spelar in rörliga bilder i 720p. Lämna gärna alla tips ni kan. Mvh H
 4. Redigerat med anledning av Voodoo Film forums regler 2.1 §. Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med administratören. Korspostning, tråd stängd. Mvh Voodoo Film forum
 5. Redigerat med anledning av Voodoo Film forums regler 2.1 §. Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med administratören. Korspostning, tråd stängd. Mvh Voodoo Film forum
 6. Jag heter Hosea Waore och håller just nu på att producerar en kort film åt en man vid namn Mansoor Hosseini. Vi letar efter filmarbetare som kan ställa upp ideellt för arbete i mitten av november, ni måste ha någon form av utbildning eller erfarenhet innan. Vi söker efter fotograf, ljudtekniker, någon som kan både sköta mask och kostym, attributtör även insp ledare. Kan tyvärr inte i dagsläget erbjuda någon lön med den budgeten vi jobbar med. Jag tar emot frågor och ansökningar via mail: hosea56@gmail.com Nedanför medföljer ett synopsis av filmen. Peter är arbetslös och misslyckad amatörtjuv, han rånar folk för att kunna betala sina tangolektioner. Peters frus största passion är att dansa tango. Hon tycker det är tråkig att leva ihop med Peter eftersom de inte kan uppleva denna passion tillsammans. Risken finns att äktenskapet spricker om han inte lär sig dansa. En natt tar Peter en mans plånbok och springer iväg. Då Mannen skriker att plånboken är tom, stannar Peter till och de diskuterar ilsket. Peter kritiserar Mannen men plötsligt inser de att de är grannar och att Peter varit idrottslärare åt Mannens son. Mannen förlåter Peter och vill bjuda honom på kaffe. På kafét berättar Mannen, som är ingenjör, att även han är arbetslös. Peter vill hjälpa Mannen och ger honom tips om ett jobb men förblir själv i samma svåra situation. Stilla Natt, en psykologisk komedi.
 7. Han förklarar titeln till artikeln i början. "THE UNPOPULAR OPINION is an ongoing column featuring different takes on films that either the writer HATED, but that the majority of film fans LOVED, or that the writer LOVED, but that most others LOATHED. We're hoping this column will promote constructive and geek fueled discussion. Enjoy" Han förklarar titeln till artikeln i början. "THE UNPOPULAR OPINION is an ongoing column featuring different takes on films that either the writer HATED, but that the majority of film fans LOVED, or that the writer LOVED, but that most others LOATHED. We're hoping this column will promote constructive and geek fueled discussion. Enjoy" Marcus blev avrättad i prologen i filmen. Du gav svar på din egen fråga. Det är en trots allt en SCIENCE FICTION film. Marcus Wright var ett experiment som Cyderdyne utförde för att lyckas infiltrera rebellerna och mörda John Connor. Original idéen var att John Connor blev skadad så pass illa i slutet av filmen att det inte gick att rädda hans. I första utkastet så ser man alltså inte John förrän i slutet av filmen, när han dyker upp med ubåten för att rädda Kyle, Marcus m.m. Han figurerar hela tiden som en mysteriska röst på andra sidan radion. I alla fall, med hans sista andetag ber han därför Marcus att ta över manteln som "frälsaren" för rebellerna. Kate utför operationen som lyckas att föra över John ansikte på Marcus. Alla samlas sedan för att skåda väckningen av den nya frälsaren. Marcus sätter sig upp i sängen och tar snabbt en pistol från en av soldaterna runt sängen och dödar han alla. THE END Fast dem gav upp den tanken när Drew McWeeny A.K.A Moriarity på aint it cool news recenserade manuset och fans totalt flippade. Så dem ändrade hela den grejern.
 8. Så var det dags igen. J.A. Hamilton har lagt om sin åsikt om den senaste terminator filmen, http://www.joblo.com/the-unpopular-opinion-terminator-salvation Lämna gärna era egna åsikter och analyser för och emot.
 9. Tror filmen heter Jason and the Argonauts?
 10. Se du tycker det låter lustigt (och lite galet). Varför inte pröva och se. Experimentera med konstiga karaktärer och händelser. Ifall det inte funkar är det bara att börja om på nytt. Filmen kan börja med slutet, att en ung man blir biten av en gammal kvinna på busshållplatsen. Backa tillbaka sedan i berättelsen och låt följa karaktärerna till just den slut scenen. Bara en idé. Lycka till ;)
 11. Hosea56

  Inception

  Jag kan inte komma ihåg att jag blivit särskilt imponerad av ljudarbetet eller hur man förvaltat möjligheterna med att berätta en film med just hjälp av ljud. 2 exempel är Snabba Cash och Livvakterna som jag såg för några dagar sedan. Filmer jag faktiskt gillar. Jag tycker båda filmerna har bra foto och väldigt bra klippning, men ljudet kommer inte riktigt upp till ambitionerna som levereras i bilderna. För mig känns det som att mycket av pengarna läggs ner på bilden och tyvärr så blir ljudet lidande.
 12. Det behöver inte vara en vampyr? Spöke? Utomjording? Gammal man/kvinna?
 13. Hosea56

  Inception

  Om det är något jag tycker är riktigt dåligt med svenska film så är det ljudet.
 14. OK, det är fan inte okej att han går efter halv filmen. Du har alldeles rätt daarco, alla borde se hans filmer för att lära sig hur man inte ska göra film.
 15. Det är just för att han är så duktigt på att förmedla kärlek historien, i 5000 days of summer, på ett fräscht sätt som han blev vald att regissera den nya Spiderman filmen. Kom ihåg att Peter Jackson inte hade gjort något som liknade den magnifika epos han presenterade i Sagan om Ringen trilogin. Så döm inte ut mr Webb innan filmen har släppts.
×
×
 • Create New...