Jump to content

monnexs

Members
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Days Won

  2

monnexs last won the day on July 22 2010

monnexs had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

 1. OK ska kolla gain-nivån. Stort tack för hjälpen!
 2. Beställde en DPA 460, tycker den lät trevligt efter att ha lyssnat på olika tester. Efter att ha googlat runt lite verkar det som att cos-11 används flitigt i USA och DPA i Europa. Känns t.ex. som DPA inte nämts lika ofta på amerikanska forum. Kan ha totalt fel här bara en liten ovetenskaplig iakttagelse. Vet inte utantill vilken gain jag brukar ha men vad är rimligt så kan jag dubbelkolla så jag inte är ute och cyklar vad gäller inställningarna.
 3. Tusen tack för det svaret! Själv då, vad hade du valt?
 4. Har en sennheiser G3 trådlösa system. Är dock missnöjd med den tillhörande myggan. Tycker den brusar alldeles för mycket, har testat diverse inställningar men får inte till det. Misstänker att den inte är den mest lättdrivna micen. Nu har jag någon idé om att köpa en "lättdriven" mygga så man kan gaina ner några steg så talet blir lika högt men volymen på bruset sänks. Jag har tittt lite på DPA 4071 då jag gärna placerar myggan under kläder. Men jag funderar på om det blir bra ljud med denna om man sätter fast den mer traditionellt med klämma på tröjan, eller är DPA 4071 mest tänkt att ha
 5. De andra jag känner till är dagsljus och Twentyfourseven. Men kan tänka mig att inte heller de hyr ut till privatpersoner, men går ju alltid kolla om de gör det. Har hänt att jag hyrt grejer av mindre produktionsbolag, kanske kan de tänka sig att hyra ut till privatpersoner. Vet att när jag pluggade film hände det att uthyrningsföretag var snälla och lånade ut utrustning gratis.
 6. Kolla med er filmkonsulent eller liknande vem som kan finansiera diverse kostnader.
 7. Vilket är det absolut bästa stillbildsformatet att använda till Premiere CC? Funderar även på om det är någon speciell storlek som stillbilderna helst inte ska överskrida.
 8. Jag hade något liknande problem med cs4 för flera år sedan. Kan inte svära på att det var exakt samma problem eftersom det var länge sedan. Det som funkade för mig då går att läsa om du klickar på länken nedan. Frankie Loscavio: Fixing Adobe Media Encoder Export Failure in Premiere Pro CS4 on Windows - Creative Human
 9. Men vad skumt, nu kom ett till problem. Har inte haft problem med Premiere på jättelänge så kommer de efter varandra såhär. Typ mer än hälften av alla MXF-filer är offline och det går inte lokalisera klippen heller. När man försöker står det: Error message The importer reported a generic error. Filerna finns på den plats jag försöker lokalisera dem till. Har testat att spela upp dem med VLC och det går bra. Det konstiga är att vissa MXF-filer går bra och andra inte. Ska jag testa att rensa cashe? Grejen är att det är ett monsterprojekt och det tar en mindre evighet att starta upp Pr
 10. Gå vidare och gör nästa film bättre. Ingen idé att hålla på att tänka på sånt som varit, se framåt istället. Alla har vi gjort misslyckade projekt eller saker man inte är så nöjd över. Finns ju massor exempel på mycket kända och duktiga regissörer som gjort en och annan värdelös film (inte för jag säger att din är värdelös). Ibland är det bara så, det stämmer inte. Gör nått prestigelöst men som du fortfarande kan vara stolt över. Blir det dåligt behöver ingen veta, blir det bra pumpar det upp självförtroendet. Man får bara inte bli rädd för att misslyckas, var inne i en sådan period själv
 11. Ja exakt så är det. Har varit tvungen att uppdatera från trial-mode flera gånger. För mig funkade det när jag startade nytt projekt och loggade ut för att sedan logga in igen. Men ska testa ditt förslag om det återkommer. Tack för att du tar dig tid!
 12. Alltså jag misstänker själv att det är något med registreringen. Nu när jag loggade ut från hjälpmenyn och loggade in igen funkar det. Igår började det inte funka fören jag gick in och greja med min registrering i creative cloud eller vad det heter. Det tråkiga är liksom att det kommer tillbaks hela tiden, var aldrig så här förut.
 13. Det står bara: "The project contained a sequence that could not be opened. No sequence preview preset file or codec could be associated with this sequence type." Vad ska man göra? Ibland funkar det öppna och ibland inte. Har två projekt med deadline imorgon =( Edit: Går inte öppna gamla projekt heller bara skapa nytt projekt.
×
×
 • Create New...