Gå till innehåll

Delta one

Medlemmar
  • Inlägg

    171
  • Blev medlem

Allt postat av Delta one

  1. The Big Bad Bunny :p
  2. Jag ändrade rubriken så att inga fler "missförstånd" uppkommer, sen kan jag tipsa om att http://www.militarlagret.com har Pineapple granat replikor för ungefär 200:- st.
  3. Delta one

    Forumlek - Story!

    mango på fyra ben.
  4. Delta one

    Forumlek - Story!

    Där de hittade en
  5. Bomb. explosion, pang, booom, kallas även väldigt farligt:p jag var oxå väldigt fundersam på vad du menade med bomb :p har inte sett så många som pratar med slang här...
  6. Delta one

    28 veckor senare

    Hur vet du att den ska komma? hittar inget om det på imdb...
  7. Men i en intervju med de som skapat filmen så säger de själva att det inte handlar om zombies, jag ska ge er länken till intervjun så fort jag hittar den igen.
  8. Zombie = döda männsikor som blir återupplivade, alltså måste karaktären dö innan han blir en zombie om han blivit biten, i 28 filmerna blir man ett monster så fort man har kommit i kontakt med de infekterade, inte samma sak som zombies.
  9. Med risk för att bli känd som petig :p 28 Days Later och uppföljaren handlar inte om Zombies, det är ett helt annat virus som de i ettan namnger "Rage virus" de som blir infekterade blir inte köttätande monster, utan de blir väldigt aggresiva och farliga, de dödar bara sinna offer utan att äta de. Trots att du skrev att man inte skulle säga att de inte var zombies kunde jag inte låta bli... :p Själv såg jag Wrong Turn 2 för nån timma sen och måste säga att jag gillade den, bra mycket vidrigare än The Hills Have Eyes filmerna, så gillar man mycket splatter och sjukligt vidriga scener så rekomenderar jag Wrong Turn 2 starkt.
  10. mega, zombies kan inte prata och förvandla sej till sitt vanliga jag igen och sedan helt plötsligt tillbaka till monster, dem som är i stugan blir ju "besatta" och alla blir som i Exorcisten så jag måste nog säga att det inte är zombies.
  11. Vet inte om man ska kalla det Zombie? det är väll mer demoner det hela handlar om?
  12. Delta one

    Smink

    http://www.mapont.se de har nog det du söker.
  13. Delta one

    Smink

    Exakt vad är det du ska sminka ? kulhål? knivsår?
  14. Delta one

    Psykologi

    Nej Yonis :p jag hade inte tagit LSD, det är det som är det läskiga med hela saken, jag hade inte druckit nått häller, jag var 100% nykter på alla sätt, jag har skapat en ny tråd på Terapisnack nu och ska se vad jag får för svar där, fast det du sa om att det var min "skugga" jag såg låter ganska vettigt måste jag säga :) Radioman, det låter faktiskt som en bra idé til lett manus =) jag ska klura lite på saken och se vad som kommer fram ;) tack för ideén :)
  15. jag skulle nog ta med mej EN låda med allt man kan behöva för att klara sej på en öde ö :p
  16. Delta one

    Psykologi

    här kanske det finns nån som kan förklara en sak som hände mej för ungefär en vecka sen :p jag och två kompisar var på våran gamla skola och spelade basket på skojj när jag tycker att jag ser en skugga som liknar en människa en bit bort, jag ignorerade det först men sen så ser jag att den vinkar åt mej :p jag går emot den och då försvinner den, sen för någon natt sen drömde jag att jag "spionerade" på mej själv från ett par buskar, och det var på samma ställe där jag tyckte mej se skuggan, jag vet att jag inbillade mej att jag såg skuggan men det hela känns väldigt sjukt på nått sätt. nån som har nåra ideér på vad det kan betyda ?
  17. Förstår inte namnvalet, när jag såg namnet trodde jag det handlade om en komedi. när jag skriver manus så försöker jag beskriva mina karaktärer så bra jag kan, hur de ser ut, hur gamla de är, vad de har för klädstil, så att den som läser ska kunna föreställa sej allting mycket enklare. Jag skulle ha skrivit nått sånt här i början: Vid en busshållsplats står Jens, Jens är 18 år och ganska normalbyggd, han är klädd i blåa jeans och en luvtröjja. du skrev: Jens står vid en busshållsplats. förstår du vad jag menar?
  18. Jo det gör det, men det är bara för att svensk film verkligen inte är bra, det enda bra som kommer från sverige måste väll endå vara Sam och Rai ;)
  19. Göta anal 2 ? vet inte om jag vill se den filmen xD
  20. Delta one

    Smällare....

    Det är därför det finns redigeringsprogram ;)
  21. Delta one

    Dagens gnäll

    haha jag kan säga dej direkt att det inte skulle låta så :p men du vet säkert bättre, du har säkert träffat varenda västeråsare som finns :p
  22. Delta one

    Dagens gnäll

    Vad har du emot Västeråsare nu då? varför är vi värre än andra ?
  23. Delta one

    Smällare....

    Om det är snö ute så kan man ju bara sätta tigerraketer neråt i snön, då ser det ju ut som ett pistolskott.
×
×
  • Skapa nytt...