Jump to content

Jonipoon

Members
 • Posts

  17
 • Joined

Everything posted by Jonipoon

 1. Man kan ju alltid filma i ett mörkt rum med ljussättningar (se tråden i Foto och ljus) och låta tjejen klä av sig. Då kanske hon känner sig säkrare. :)
 2. Varför vill man filma porr egentligen? :O
 3. Jag kanske inte förtydligade mig riktigt... XD Jag menar att man kanske inte alltid har lust till att förstöra rekvisita eftersom man tycker man har jobbat så bra med dem. :P
 4. Okej, ska pröva det då. Om jag behöver mer hjälp säger jag till. :)
 5. Jonipoon

  Synopsis

  [citat=tuco]Men visst - sålänge det bara är en själv som ska göra det så kan man ju göra vad man vill. Fast ska det sökas stöd osv så ska där vara ett synopsis. [/citat] Okej. Men då vet jag. Tack!
 6. Varför går du bara inte in på blocket/tradera och söker då?
 7. Det var en riktig film med Tyra Banks med i vet jag...
 8. Jag har testat att göra korta filmsekvenser till min StarWars-fanfilm, t ex en med TIE-fighters som flyger ut från en stjärnkryssares öppning. Problemet är att jag inte är sååå expert på detta 3dprogrammet. När TIE-skeppen åkt nästan till slutet av sekvensen så saktar dem farten!? Hur ska man göra för att få dem hålla samma fart till slutet, hjälp mig.
 9. Jonipoon

  Synopsis

  Jag har alltid fått höra från min lärare att det är så viktigt med detta. Jag brukar strunta i det, och jag klarar mig finfint med manuset ändå. Någon mer som håller med om att synopsis inte behövs, eller tycker ni att jag gör fel?
 10. I vissa filmer är det saker som förstörs. Hur ska man göra detta för att det ska se bra ut?
 11. [citat=mattsand]ljussätt från sidan och bakifrån. då kan du ha ganska mycket ljus utan att det ser ljust ut. sedan kan du ha lite svagt ljus framifrån som du underexponerar två steg eller så. ett annat trick är att göra ljuset lite blått. då ser det också mörkare ut än vad det är förmodligen eftersom det associeras med månljus. testa att ta en stillbild med lång exponering i ett mörkt rum. inte kolsvart utan med lite månljus och kanske en bordslampa. det brukar vara lärorikt. (månljus har förstås samma färg som dagsljus men relativt alla lampor som vi tänder på kvällen är det blått) /mattias[/citat] Du gav mig bra tips där!
 12. De flesta använder ju redan existerande musik till sina filmer.. men har ni nånsin prövat att komponera ner egna verk till era filmer? Jag finner detta tidskrävande. Jag vill bara ha så mycket film gjord som möjligt istället. XD
 13. Jag har iallfall sett hur dem gjorde på en film. Dem filmade en tjej och kille som låg på varandra, och så filmade man snett uppifrån. Båda hade jeans på sig och tjejen hade ryggen naken med framsidan helt övertäckt. Så det såg "hetare" ut än det egentligen var. :P
 14. Om jag skulle fått välja vilken skådespelare jag vill för huvudrollen till en svensk actionfilm, så hade jag tagit Jakob Eklund. Han är så himla grym.
 15. Tjenare! Jag blev nyss medlem (idag) och hoppas att jag får det kul här. Jag har också en film som gärna skulle vilja visa. :) Den är ganska kort och svartvit men jag tycker jag fick till det ganska bra. Säg gärna vad ni tycker och kom med förslag på vad som kunde ha gjorts bättre. http://img133.imageshack.us/img133/6003/apartmentactivities00100016ai.th.jpg http://img133.imageshack.us/img133/3743/apartmentactivities00100027ww.th.jpg http://img74.imageshack.us/img74/2443/apartmentactivities00100036rw.th.jpg För att nå videon, gå in på http://www.youtube.com och sök på "Apartment Activities" Format: mpeg Längd: 01:31 Storlek: 14.8 MB Enjoy!
×
×
 • Create New...