Jump to content

3Ds max studio-hjälp


Jonipoon
 Share

Recommended Posts

Jag har testat att göra korta filmsekvenser till min StarWars-fanfilm, t ex en med TIE-fighters som flyger ut från en stjärnkryssares öppning. Problemet är att jag inte är sååå expert på detta 3dprogrammet. När TIE-skeppen åkt nästan till slutet av sekvensen så saktar dem farten!? Hur ska man göra för att få dem hålla samma fart till slutet, hjälp mig.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Jonipoon]Jag har testat att göra korta filmsekvenser till min StarWars-fanfilm, t ex en med TIE-fighters som flyger ut från en stjärnkryssares öppning. Problemet är att jag inte är sååå expert på detta 3dprogrammet. När TIE-skeppen åkt nästan till slutet av sekvensen så saktar dem farten!? Hur ska man göra för att få dem hålla samma fart till slutet, hjälp mig.[/citat]

 

Jag antar att du har keyframat från punkt 1 till punkt 2. Vad de flesta 3d-program gör i det läget är att sätta det så att det blir mjuk inbromsning och mjuk start. Det du gör efter det är att gå in i grafeditorn och sätta tangenterna för varje keyframe till att vara linjära. Alternativt kan du ändra lutningen på kurvornas tangenter själv för att få ett tvärare, men inte helt abrupt stopp.

 

McWolfe

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...