Jump to content

Vamediah

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Everything posted by Vamediah

 1. [citat=Magnuz]vet någon en bra skräck låt. finns det någon som låter ganska tyst men mitt i kommer det ett hastigt dån. typ bambambambam DING bambam... så man blir rädd![/citat] James Newton Howard har gjort riktigt bra musik till filmen signs, jag kan också rekomendera soundtracket till Silent Hill, det första spelet i serien :)
 2. Vamediah

  BÄsta!

  det är tyvärr alldeles för mycket underground film som jag inte har sett ännu, min favorit film so far är helt enkelt SAW, efter det så är SAW2. skådespelare e svårt att säga, det är inte riktigt många som jag har fastnat för alls, så jag väntar med att svara på det. regissör, samma har lite svårt att säga, jag tror att Marilyn Manson kommer att anta den posten för mig när hans film phantasmagoria släpps :)
 3. det är en underhållande film, fick mig att skratta en del faktiskt, jag hålller med om att vissa klipp var för långa, annars en väldigt bra kortfilm.
 4. den behöver mycket jobb tycker jag, för det första så borde ni nog tänka om musiken, den parrar inte in så bra, storyn behöver visa sig mer, man får inget direkt grepp om filmen alls
 5. väldigt bra film, den var väldigt snyggt gjord och det var en väldigt skön harmoni mellan ljud och bild. tyvärr måste jag säga att skådespelet kunde vara bättre och att en djupare story skulle vara trevligt :)
 6. %2$s skrev: INT. RUM – DAG Mannen sitter vänd mot och tittar i kameran. det är aldrig en bra ide, filmen kommer att se väldigt oprofessionell ut, annars tycker jag att iden är intressant, du borde jobba mer med den och kanske ha en kraftigare sensmoral.
 7. om du behöver någon bra satt att få honom att manipulera sin bror så kanske du borde läsa upp dig på Charles Manson, han fick en hel del av människor att döda folk helt slumpmässigt :)
×
×
 • Create New...