Gå till innehåll

Errx

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

Utmärkelser för Errx

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Errx

    Last Hour at Tjernobyl

    mycket snygg! Vad har du filmat i för fps?
  2. om jag skulle lägga ut för pickadollerna tills dom kommit till sverige då? hur många skulle va intresserade då? Det skulle ju garantera er att det inte skulle fastna i tullen. Men då måste dom som bokar LOVA att köpa det dom sagt så jag inte står med utlagda pengar.
  3. min kontakt i ungern som för övrigt har bott i i Sverige säger att man inte behöver nån licens för att ha dom hemma enligt EU standarden. Så han verkar bombsäker på det. Om jag tar typ 3st i Sverige och kollar så allt funkar, vilka är intresserade då?
  4. priserna varierar beroende på modell pistolerna kan gå på runt 1000-2000kr gevärena kostar mer.
  5. Jag tänkte kolla hur stort intresset är av att göra ett gruppköp av lösskottspistoler. Jag har nämligen hittat en kontakt i ungern som kan skicka till Sverige. För jag vet att frågan har varit uppe förut men att ingen ville skicka til Sverige. Sådärför tänkte jag kolla om fler än jag vill köpa därifrån. Dom spottar ut hyllsor och har mynningseld. Här kan ni kolla modellerna http://www.gazpisztoly.hu/ du behöver ingen licens enligt svensk lag för dessa.
  6. gorse: Jag hade i början tänkt skriva manuset som du skrev först och inte krångla till den mer, men sen såg jag på oldboy och upptäckte att det var väldigt mycket som liknade i stora drag och att det skulle kännas som en rip off. Så därför kom jag på att man kunde göra den som "älska din fiende". Just nu tycker jag den idén känns smartare och lite mer intressant än bara ren hämndfilm.
  7. jag tänkte mig nåt i stil med en spruta/dryck , och sen hjärntvätta honom. Kanske inte realistiskt, men det väl inte eternal sunshine of a spotless mind metod utradering av minne heller (men allafall mer realistisk). Dessutom kommer han ju inte få tillbaka minnet så han kommer inte vara medveten om det, jag vet inte ens om det passar att han ska mörda sin bror heller då det talar emot hans nya personlighet, utan det var bara det han hade som plan från början. tror ni att storyn vinner på att vara realistisk eller lite mer orealistisk? Det är faktiskt en svår nåt att knäcka om man vill få det bra. Ska tänka vidare på ett bättre alternativ än det som står just nu.
  8. Ge gärna kritik, det är tänkt som en film på runt 30min ungfär. Håller idén? Jakobs (22) storebror Jonathan (25) har blivit rånmördad av Daniel (25) som aldrig blev dömd på grund av bristande bevis i rätten. Jakobs vrede och hat är så stort efter att han har förlorat det mest betydande i hans liv, att han vill hämnas på det värsta sättet han kan tänka sig; Han vill få Daniel att mörda sin egen lillebror och sedan vara medveten om det innan Jakob själv dödar Daniel. I sin plan ska han radera ut hela Daniels minne för att sedan få honom att tro att Jakob är hans lillebror, för att tillslut manipulera Daniel att mörda sin egen bror. Det Jakob inte räknade med är att efter utraderingen av minnet är inte Daniel samma kallblodiga mördare som han en gång var då hela hans personlighet försvann tillsammans med minnena. Och allt eftersom tiden går ser Jakob många likheter mellan Daniel och sin döda bror Jonathan. Jakob blir förvirrad ju mer tiden går och känner hur starkt hans behov av en storebrorsgestalt är att han börjar fatta tycke för sin brors mördare. Han ser inte samma person i Daniel som han en gång var utan han ser honom mer och mer som Jonathan, för att sedan ersätta allt hat han har till kärlek, och sedan känna hur han på något sätt kan fylla tomheten efter sin bror istället för att ha samma tomhet kvar som han skulle ha om han lät Daniel mörda sin riktga bror och sedan döda Daniel själv. Jakob väljer då tillslut att inte återplacera Daniels gamla minnen utan låter honom leva i ovisshet som hans bror. Har fått lite feedback av en vän som tyckte det lät helt galet och kunde inte tänka sig in i denna situation och tyckte det lät för osannolikt. Jag funderade på det en stund och tänkte, vad skulle Jesus göra? Har för mig att det står i bilbeln "älska din fiende". Det finns ju många i världen som är kristna som borde kunna tänka sig in i Jakobs situation, eller? sedan är också Jakob svag mentalt och i starkt behov av en storebrorsgestalt. Jag började fundera mer och mer och kom att det finns en del religösa och psykologiska symboler i storyn, som kanske utelämmnar en del till tittaren att tolka vidare på. jaja, ös på med synpunkter.
  9. Imponerande! Kul att ni använde kolsyredrivna soft air guns och att det funkar bra, för det är vad vi kommer använda i vår film. Vad jag förstod när jag läste green screen guiden på er sida var att ni använde DV kamera till hela filmen? Om det är så tycker jag det var väldigt snyggt gjort och så undrar jag hur ni gjorde för att få filmkänsla i bilden? har ni jobbat mycket med ljussättningen?
  10. länkarna till filmen funkar inte längre, finns det nån sida man kna ladda hem den på fortfarande?
  11. okej, men om man säger så här: Går det att göra en film med en kamera i 10000:- klassen, med hjälp av redigering att få en flimlook som tex. spun eller guds stad? Lite dum fråga, men jag kan inte formulera mig bättre.
  12. Jag ser att båda kamerorna ni rekomenderade har 3ccd, det verkar som att det är viktigt för att få en bra (proffsig?) bild. Jag har inte råd (eller lust) att köpa en 16mm kamera då det skulle bli väldigt dyrt att leka med, samtidigt som hd videokamerorna är för dyra att köpa. Jag vill fortfarande ha en videokamera jag kan göra längre filmer som efter lite redigering ser proffsiga ut. 10000 är smärtgränsen vad gäller priset. Hur står sig de kamerorna ni visade mig i bildkvalité mot 16mm och hd video?
  13. Kan nån tipsa om en hyffsat billig digital videokamera som man kan ställa in skärpedjup, bländare, manuell fokus och allt sånt med. är denna nåt att ha om man ska göra film= http://se.pricerunner.com/sound-and-vision/vision/camcorders/316042/prices
  14. Errx

    Plan 2-6 Skräckfilm

    Mitt första inlägg här på voodoofilm. Jag har kollat igenom en hel del av de filmerna som ligger uppe här och måste säga att denna film är den bästa jag sätt här. När jag såg den kändes det lite som de omgjorda japanska skäckfilmerna the ring och the grudge. Jag gillar den gröna färgen i filmerna och kornigheten och effekterna är suveräna. Till och med skådespelarna gör bra ifrån sig, åt minstånde huvudrollen. favoritdelen i filmen tycker jag är när andra killen riktar pistolen mot honom och huvudrollen öppnar munnen med ett skrik, effektfullt! Skulle va kul och se en längre flim från er (30min+)
×
×
  • Skapa nytt...