Jump to content

chefen

Members
 • Posts

  18
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Bill Gates, John Lennon, Saddam Hussein
 • Interests
  Permanenta håret, måla hus, laga bilar

chefen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tja! Härmed skapar jag den officiella tråden om andra världskriget! Med detta hoppas jag att ni krigsintresserade ska slippa sprida ut era bilder över hela forumet ;) förresten hur infogar man länkarna som bilder? http://www.convictcreations.com/history/images/help.jpg http://www.tennessean.com/sii/longterm/oakridge/part3/photos/hiroshima.jpg http://www.angelfire.com/ny5/msgfisher/ww2-r.jpg
 2. chefen

  film?

  varför håller man egentligen på att spela in film? jag menar gör film världen till en bättre plats. sagan om ringen till exempel; kostade väl närmare 300 milj dollar, till vilken nytta egentligen. förutom att underhålla. de pengarna skulle kunna gå till behövande. hollywoods stora skådespelare kan tjäna flera hundra miljoner på en och samma film, är dom egentligen värda alla de pengarna. det är rätt sjukt när man tänker på det.
 3. har för mig att SVT har stöd för båda beta och DV. varför inte maila och fråga?
 4. vad menas med "psykiskt våld"...
 5. glöm inte skatter och sånt skit
 6. chefen

  Kazaa-lagligt?

  använd BitTorrent för att ladda ner film och musik, kanske inte för nybörjare utan vänder sig mer för proffs. är inte så stort i sverige än men i tyskland, england, USA och kina är den väldigt stor.
 7. OK detta kanske inte har med saken att göra men om man ska göra åkningar på plan mark, typ en gata eller ett golv kan man använda matvagnar, har testat de själv men fick vira en handduk runt varje hjul för att det inte skulle skaka så mycket när man filmade.
 8. En annan orsak kan vara att dom kan det dom gör, typ ställer in rätt inställningar på kameran och så vidare.
 9. jag kan lösa problemet, skaffa bara en multiVIDEO adapter, så kan du bara plugga in sladdarna från kameran i adaptern så får du ut en firewire på andra sidan, kostar 199:- på Kjell och CO, finns säkert på fler ställen, kolla på ONOFF och SIBA, brukar ha många sladdar och sånt. Har själv testat den, funkar mycket bra.
 10. Tveksamt manus, inte dåligt på nåt sätt men tja, tilltalar inte mig direkt. Därför får den en tveksam Saddam i betyg: http://image.pathfinder.com/time/europe/magazine/2002/1007/germany/images/saddam.jpg
 11. Gött manus! Minus för vissa (enligt mig) risiga dialoger. Men jag tycker ändå att den förtjänar en glad Saddam till betyg: http://images.usatoday.com/news/_photos/2002/02-12-inside-saddam.jpg
 12. ok, då kan vi utesluta min teori...
 13. har själv ett firewire kort för 199:-, funkar bra.
 14. dr_krupp: vad har du för dator (processor & RAM)? hade samma problem med min förra dator, men det berodde på att datorn va för seg.
×
×
 • Create New...