Jump to content

Outerspacer

Members
 • Posts

  69
 • Joined

 • Days Won

  1

Outerspacer last won the day on October 18 2006

Outerspacer had the most liked content!

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Film, Foto, Konst, Musik

Outerspacer's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. jo vi har ett 60 min band men kommer behöva fler. Tror vi har en liten ljudspeciallistbutik här i östersund som säljer det mesta.
 2. Vart får man tag på DAT-band? Har frågat runt lite men dom påstår att det har försvunnit fast att det fortfarande används proffisionellt.
 3. På blenders hemsida finns det mycket bra beginners tutorials där du lär dig interfacet först. Det var där jag började då jag inte fattade ett dugg hur jag skulle börja! Sen så kan du under byggandets lopp söka på tutorials på google och inkludera det som du försöker få till. Det är så jag har hunkat mig fram:)
 4. Låter skitbra! Du verkar ha allt klart i huvudet hur det ska bli och jag tycker du borde börja skriva ner manuset så man får läsa.
 5. Härligt att höra e93mw! ja.. visst.. men Hannes, tänker vi, är mer en person som är där för att han inte har några vänner. Det framgår inte just nu så bra men vi har en liten scen till som vi ska lägga till som kommer förklara detta lite mer:) I helgen ska vi börja spela in en scen! Känns skitkul! Men skynda då att ge kommentarer!
 6. Oj fan! Jag glömde att skriva om scennummrena! Ni får ha överseende när ni kommer till scen 14 då samma scennummer kommer precis efteråt:P
 7. Här kommer grovmanus v.2!! Tänkt lite på era kommentarer! Mysofoberna_grovmanus_v.2.pdf
 8. Vi hinner inte ändra i manuset allt för mycket för snart ska vi börja spela in så då undrar jag om det finns något i överhuvud taget som ni tycker är bra med manuset? För hittills har det bara varit kritik och det är ju skitbra och jättesnällt men nu hinner vi inte ändra på allt längre. Jag ska lägga upp den nya versionen också alldeles snart. Tack för all respons.
 9. Men tack ändå för bra feedback! Ger extremt mycket kan jag säga! Jo vi har tänkt lägga in nån scen där typ Mats får en kopp kaffe spillt över sig och till en början så blir han helt galen och sånt men man anar ändå att han inte tyckte det var så farligt ändå eller nåt sånt. Det är bara så svårt att få in fina övergångar när det gäller en sån kort film! Så om du har fler förslag på hur vi kan göra det så är det extremt välkommet!
 10. vilket program snackar du om nu?
 11. På den där hemsidan så stod det ju resources och det var ju i stockholm. På metallvaruhuset kunde du ju hitta metallstång.
 12. I sin city vet jag att dom använde en helt unik färg för just det som skulle vara tex rött i slutresultatet. De hade typ neonfärger på läppar och sånt och jag antar att de senare bara gjorde allt svartvitt och lämnade den unika färgen vilken dom sen ändrade till valfri färg med nåt colorreplaceverktyg. Så om du ännu inte har spelat in så tycker jag att du kan tänka på att det inte finns samma färg med i klippet. Se också till at det inte är typ rött för då lämnas det även kvar vissa nyanser av hudfärgen. Bäst vore kanske grönt.
 13. Köp dermavax! Funkar skitbra! Det är en vax som man mjukar upp för att sedan kleta på den på ansiktet elelr vart som helst, skapar en liten utbyggnad av huden så den knappt märks, och sedan skär ett jack eller vad som helst i vaxet! Sedan sminkar du såklart hela ansiktet vitt och sminkar i fejkblod i såret som du kan göra hur äckligt som helst. Använd fantasin. Sedan använd svart smink till att smika på kinderna lite diffust så man ser smalare ut än vanligt och sminka även mörkt i ögongloberna. Om du kan få atg på vita linser så skulle det vara ultimat! Dermavax kan du köpa antingen på internet elelr på en hobbybutik där dom har teatersmink och kostar ca 110 kr. Jag älskar zombies! Lycka till /Bengan
 14. Ja vi hoppas iaf kunna börja i november men det är mest för att få allt att skynda på lite.
 15. Det är ingen reklam på SVT.
×
×
 • Create New...