Jump to content

_Slim_BSM

Members
 • Posts

  20
 • Joined

Personlig information

_Slim_BSM's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. För det första, mitt användarnamn är inte Slim_bdm, utan _Slim_BSM, men låt gå för den här gången. Och för det andra, jag är väl medveten om att ljudeffekter har väldigt stor inverkan på stämningen i en film. Men är det bara detonationfilms som har dessa effekter och som till viss mån tillåter gratis nedladdning?
 2. Jag har kollat igenom forumet, men inte hittat det jag söker, vilket är information om var man kan hitta effekter att använda i sin film. Jag vet att man kan hitta en del på Detonationfilms, men det skulle vara bra om man hade fler alternativ att välja på.
 3. Jag har redan kollat runt, men det står ju inget specifikt om just min fråga, vad jag har sett. Om jag hade hittat något om det, hade jag ju inte frågat :P
 4. _Slim_BSM

  Musik

  Jag undrar om det gäller samma sak med musik som det gör med texter, citat dylikt, att man får använda det fritt om kompositören/författaren har varit död i över trettio år eller vad det nu är. Gäller detta även i musiksammanhang, att man t.ex. kan använda gammal klassisk musik (t.ex. Chopin, Mozart) utan tillstånd?
 5. När man lägger in en effekt med svart bakgrund använder jag "mask generator", coh bilden blir då typ svartvit. Hur får man tillbaka den ursprungliga färgen?
 6. Försöker lägga in en 3D effekt i Vegas. Effekten har grön bakgrund och jg försöker göra på samma sätt som jag gör med svart bakgrund (mask generator). Men har ett gemensamt problem med båda, färgen på effekten försvinner. Så... För det första: Finns det nåt annat sätt att fixa till effekter med grön bakgrund? Och för det andra: Hur får man tillbaka färgen så bra som möjligt?
 7. Är det ingen som vet någon bra sida med skägg/mustacher som ser verklighets trogna ut?
 8. Tack för detta! Precis vad jag var ute efter. Nu kanske man förstår lite i alla fall :P
 9. Då missförstod jag dig
 10. Jag har redan testat Google sketch up, men jag visste inte att man kan göra animeringar med det.
 11. _Slim_BSM

  Blender 3D

  Jag har kollat på programmet Blender 3D nu några gånger, men jag fattar fortfarande inte hur man gör figurer eller ritar eller vad man ska kalla det. Jag har kollat efter tutorials men fattar inte ett dyft av det som står. Skulle någon kunna vara så vänlig och tala om hur man gör?
 12. Kan man på nåt sätt, tex genom att ladda ner en patch, eller liknande, få svensk text eller en manual på svenska till videovegas.
×
×
 • Create New...