Jump to content

big_evert

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • Name
  Johan Fågelström

Filmskapande

 • Influences
  Allmost Famous, Sjätte sinnet, American History X, Pulp Fiction, Notting Hill...
 • Interests
  Film, Sport, Musik, Festa, Tjejer
 1. The Panic in Needle Park med Al Pacino som knarkare Nyckeln till frihet med Tim Robbins (har jag för mig) A Beautiful Mind med Russel Crowe dessa tre hittade jag billigt på discshop.se
 2. Någon som vet hur man kan zooma in på en viss sak på ett foto?...t.ex. att man först ser hela bilden på en skolklass och sedan zoomar in på en viss person
 3. big_evert

  Skolor?

  Är det någon som har nått att säga om programmet Gestaltning och produktion... på Gotlands Högskola?
 4. big_evert

  Gotland

  Är det någon som har nått att säga om programmet Gestaltning och produktion... på Gotlands Högskola?
 5. jag och två kompisar har en liten outvecklad idé om att göra en dokumentär på ett ålderdomshem....någon som har någon idé vad man ska ta upp eller några andra idéer?
 6. jag vet att det inte är lätt, men jag tänkte kanske mer nått sätt att planera upplägget....tvekar kanske på det
 7. den var snygg, även om man inte fick se så mycket...i vilket program har du redigerat den i?
 8. finns det nått speciellt upplägg för hur man skriver manus till dokumentärfilm'?
 9. Det där med inre röster känner jag igen från den tidigare nämnde filmen Red Dragon. En viktig fråga tycker jag är vilka han väljer att döda (kvinnor, småflickor, bögar, poliser, handikappade osv.)
 10. För att locka folk från andra städer så kan du ju ha med lite fakta om staden där gymnasiet ligger i....vad finns det att göra där? Finns det lägenheter och vad kostar dem? (för dem som vill flytta dit)
 11. Jag tycker att han ska träffa intressant folk som får honom att inte återvända. Dessutom kunde man sätta in tillbakblickar där man visar varför han rymde, varför hans föräldrar var så hemska o.s.v. Dessutom kunde man ju lägga in nått lite extra, förutom föräldrarna som får han att rymma. kanske är han skyldig någon mycket pengar eller osams med någon på något sätt som sedan försöker hitta honom när han är på rymmen.
 12. Sommardåd med Ian McKellen tykcer jag är rätt hyffsad
 13. jag brukar ha klart med så mycket av händelserna innan jag börjar skriva, men man kommer ju även på mycket när man väl börjar sätta sig ner för att skriva
 14. jag tycker nog att det ska sluta med nått att försäldrarna lyckas förbättra sig och att dem sedan kan övertala honom att komma hem ...istället för att dem jagar honom och tvingar honom att komma.
×
×
 • Create New...