Jump to content

manus ide titta in och komm med kritik


generalwinter

Recommended Posts

någon blandning mellan komidi och triller.

 

har ni nagra bra i ider att komm med som han kan råka ut för jag tor att han ska råka stöta i hoppa med någon som gör inbrott och sen slår dom ner han så han svimar och tar hans kläder. sen tänkte jag att han ska såva i en industri lokal och så vaknar han av hatt det komemr in folk i lokalen.

Link to comment
Share on other sites

det låter för romantiskt och det är en gammal film klasiker jag tänkte mer av ett olyck så råkar personen i frång dö elelr försvinna bort ur sinvinkel.

 

 

kom gärna med mera förslag vill ha kritik det ska bli en lång film

Folk som vill hjäpa till på temat kan läga till ig på msn eller maila Big_boo50@hotmail.com

 

Link to comment
Share on other sites

kasnke det men jag brukar inte ha med polisen i mina filmer för det är svårt att spela in sådana scener men möjligt viss civil snuten kakse är en bra i de när eriks far försöker mörda honom så dyker snuten upp och gripper honom och slänger in han i finkan och erik får åka till ett foser hem eller någont liknade det skulle kaske vara bra i de men man får väll se hur det blir jag har inte kommit så långt på manuset än utan erik har perise rymmt hemmi fårn nu så man får väll sätta sig till vickan och skriva i gen så man kommer lite längre och när jag har kommit till räkligt långt så kommer jag lägga upp manuset här på sidan så ni kan komma med ännu mera kriktik till min film i den ska lägga upp några gammla film manus snart också och en berättlse som jga skulle vill att någon gör om till ett manus och gört en film av det skulle vara kul komm med änu mer a kritik så är ni snälla till min film i den hej då /magnus

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker att han ska träffa intressant folk som får honom att inte återvända. Dessutom kunde man sätta in tillbakblickar där man visar varför han rymde, varför hans föräldrar var så hemska o.s.v.

 

Dessutom kunde man ju lägga in nått lite extra, förutom föräldrarna som får han att rymma. kanske är han skyldig någon mycket pengar eller osams med någon på något sätt som sedan försöker hitta honom när han är på rymmen.

Link to comment
Share on other sites

koll ide med till baka blickar man kan ju typ film att han sover under en gran och får en mardörm när hans styf far slår han.

sen där där med att han är skylldig nagon pengar det vet ja inte hur man ska kunna väva in det i storyn jag har typ tänkt att han rymer och tar skydd i en gammal lada och sen snor han en cykle eller något liknade och flyr vidare bortåt och träffar en kille som lär upp han i hur man skaffar mat på biligast sätte han har okså rymmt hemmifrån för dryga 1 år sedan och dorm drar vidare till samans.

 

har du några mer ider vad som kan hännda så tar jag gärna i mot dom ?

JAG har typ tänkt på snatta,gårdspallning av olika saker och har ska vävas in mer och mer och hans styf far ska vara hack i häll på han och i slutet kaske jag tänkte lägga in att morden tar livet av sig för att sonen lämnade henne och den riktiga fadern hittar sin son och dom lever lyckliga i alla sina dagar.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...