Jump to content

Twizz

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Tarantino och LLoyd Kaufman sen finns det fler men det får räcka med 2.
 • Gear
  Panasonic G7, Zoom H1 mm
 • Interests
  Datorer, film, musik
 1. Min galna 0-budget långfilm. "All zombies are bastards" Trailers till filmen
 2. Ska bli intressant att se filmen när den är klar.
 3. Kortfilm om en svartsjuk man. Vi får följa hur livet är för en kvinna som lever med en sån man. 15 minuter drama inspelad på 3 timmar.
 4. Teaser/trailer till min kommande zombiefilm A.Z.A.B. Filmen håller på och klippas av mig just nu. 3 kortare scener kvar att filma. Hoppas få ihop den till en långfilm men det återstår att se hur lång den blir.
 5. Ska lyssna på låten och fundera på om jag kan göra något till er. :) Jag hör av mig på facebook till er.
 6. Gjorde en kort 18 sekunders video när jag spelar, och varför jag inte ska spela spel hehe
 7. Häftigt när det inte är som alla andra. Bra story och jäkligt bra klippt och färgkorrigerat. Jenny har jag haft med i en egen produktion jag med. Den ligger fortfarande under saxen.
 8. Här kommer en dokumentär om gamla mysterier och myter i dom Svenska skogarna under 80 och 90 talet. Vad hände egentligen med skogsporren som fanns bakom stubbar och stenar???
 9. Fast om du bara pitchar upp rösten så låter det som att du andats in helium. Om du inte drar på för mycket då hör man ju vad du säger. I värsta fall får du texta det du säger om det inte hörs.
 10. Ja hörbarheten försämras när du förvränger rösten. Jag har testa många olika program för det. Brukar använda Adobes audition när jag förvränger rösten. Vissa klagar ibland på att dom inte hör vad som sägs. Eftersom jag vet vad som sägs i dialogen så har jag inga problem med att höra det själv. I värsta fall får man texta.
 11. Tycker det är alldeles för högt ljud från objektivet när det är tysta miljöer med G7an. Jag brukar försöka ha med mig min H1 för att ta ljudet. Sen beror det på vad man ska använda klippet till också. Vindbrus tycker jag att den verkar leta efter och suga in fast kameran är vänd bort från vinden.
 12. Snyggt färgkorrigerat, gillade hur det var filmat och klippt. Några ställen var kameran lite skakig men inget som sabbar stämningen.
 13. Haha ja det var riktigt roligt. Ni fick till det riktigt bra.
×
×
 • Create New...