Jump to content

Mikael Ersson

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej alla! Kan tänka mig att det finns en del egenföretagare här som kan tycka detta är lite kul, men förhoppningsvis även andra. Jag ville göra en musikvideo/parodi, så bestämdes det för att göra en rapp. Det rappas ofta om pengar men aldrig om bokföring. så tänkte jag det kunde vara kul med en rapp om just det. Nu ska bokföring bli coolt! Kom gärna med kommentarer! Detta är den humor-sketch som jag jobbat mest hittills, så är trött men varit kul:)
 2. Hej! Hoppas alla har en underbar långhelg! Här kommer ny humorsketch, på temat "vad är det värsta man kan göra", och som en serie-film-älskare var svaret givet! Hoppas ni tycker den känns lite kul och kan pigga upp starten på helgen! [video=youtube;-x6GF32mntQ]
 3. Ey! jag gillar det! Jag borde hållit på tankarna, ja jag håller helt med om att det är bra med mysterium! Får jobba mer på det:)
 4. mmm ja... kanske haft något lugnare med närbild någon gång, så man fick en känsla av vändningarna... ja, det positiva är ju att det alltid finns rum för utveckling;) ja det kan jag absolut hålla med om, när det väl är igång så vet man ju vad som händer, just i det här fallet försökte jag bygga mer på igenkänningsfaktor och situationen än överrakning, men skadar ju aldrig med en bra twist:) Så även där blir det givetvis att lära sig av möjligheterna varje gång. Tack för dina kommentarer! Är alltid bra att bli påmind om att det finns utrymme för fler vägar!
 5. Absolut, hade kunnat utvecklas bildmässigt, och det blir givetvis en lärande process, göra, göra om, göra bättre. Har någon förslag på bilder som du hade velat se/ville utveckla? Vad gäller avslutet kan man förstås ta det i många olika riktningar, som grundtanke här var det att hela hans uppbyggnad och senare "misslyckande" grundar sig i hans oro om de sexuella undertonerna, när det i verkligheten gällde något väldigt banalt och vardagligt (busstider), men missförståndet dem emellan skapar situationen. Så i det avseendet hade jag nog inte gått i en sexuell riktning i avslutet. Det är givetvis
 6. Härligt att det kändes trovärdigt, försökte gå linjen mellan att låta det spåra ordentligt och samtidigt kännas förankrat i verkligheten. Jätteroligt att höra att den uppskattades!
 7. Min kanal TrädFabriken har varit lite på paus, men kör nu igång med första sketchen för året. Kom gärna med synpunkter! Kul att få lite konstruktiv kritik så man kan växa. Är jag som skrivit,regisserat och redigerat. Håller på i Stockholm med detta som ett kul sido-projekt, och öppen för samarbeten med andra aktiva, trevlig helg:)
 8. Snyggt jobbat med stilren och tydlig animation!
 9. Hej! Jag heter Mikael Ersson och är skådespelare i grunden men skriver och producerar också film. Just nu håller jag på med en kortfilm som ska spelas in i mitten av augusti, men som roligt sidoprojekt håller jag även på med en youtubekanal (lite lättsam humor-inriktad) med diverse olika människor. Jag ska bland annat styra upp några humoristiska musikvideor. Jag håller för det mesta till i Stockholmsområdet (är dock från Luleå) Men om man håller på med film, tex som fotograf, animatör eller vad det kan vara, och tycker att det kunde vara kul att göra roliga små sidogrejer med andra så
 10. När man har mycket att göra blir det lätt att försöka skicka över lite ansvar på någon annan.... inte minst sig själv.
 11. Jag hoppas att jag inte är den enda som har det här problemet... När jag har saker att göra, så verkar allt annat så mycket roligare....
 12. På Trädfabriken har vi ett program "Norrländska recensioner" där Roffe kolla in film. Kom gärna med tips på filmer som skulle kunna vara intressanta att recensera!
 13. Du öppnar kylskåpet och det finns en kartong mjölk kvar... som gick ut igår. Kommer du slänga den, eller vill du leva farligt!? PS: Hoppas alla haft en trevlig påsk!
 14. Vi har alla varit där, det är en lugn och trevlig dag. Solen skiner och du sitter med en drink i handen och planerar hur du ska mörda din granne, när du upptäcker att du har ovälkommet åttafotat besök. Då finns det bara en sak att göra!
×
×
 • Create New...