Gå till innehåll

TonyMontana

Medlemmar
  • Inlägg

    35
  • Blev medlem

Utmärkelser för TonyMontana

Utforskare

Utforskare (4/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Den var ju rolig, smått oseriöst men det var väl inte menat på något annat sätt heller. Vad använder du för program för att skapa effekterna? Har du gjort det på hem-pc eller?
  2. Det här var det första manuset jag läste här på voodoofilm för väldigt länge sedan, jag tycker att det är riktigt bra även om mycket måste skrivas om och eventuellt strykas. Orkar inte läsa hela igen men jag komme ihåg det mesta ändå. ALI (V.O.) (En arg men lugn mansröst.) Du, vem fan tror du att du är egentligen? Jag vill ha min cash! Jag kan inte vänta längre, fattar'u? Är igentligen inget fel på den här meningen men jag tror att meningen "Jag kan inte vänta längre" är svaghetsvisande. "Jag ska ha" visar styrka och passar in bättre tycker jag Sen har jag en fråga angående varför Ivan när han först träffar Affe låter honom se på när han mördar en man. Att lämna en ung grabb som vittne som man inte ens känner verkar inte så smart. Affe säger ju- just driver Då svarar IVAN Njiet. Come, come. Förstår inte riktigt varför? förklaras kanske senare?
  3. [citat=Neo][citat=TonyMontana]Ragnjj verkar vara lagom avundsjuk om han klagar på bolaget istället för säga grattis.[/citat] Tjena tro mig de är ingen överaskning har fått en del av de redan, de kan inte hjälpas "folk" har klagat på de mest töntigaste detaljerna, avundsjuka är ganska stark här i sverige så är de[/citat] Du jag tänkte fråga dig ett par saker som jag har velat veta om dt e ok Vad ligger budgeten på den filmen som du har skrivit? Fick ni något ekonomiskt-stöd från SFi? Hur mycket kommer du att vara inblandad i produktionen av filmen? Kommer du ha mycket att säga till om? Hade varit bra att få veta så at jag vet när jag kommer dit du är =)
  4. [citat=gorse]Nu sitter jag på jobbet, men jag tar nog hem filen till grabben hemma. Han gillar fotboll och slatan i synnerhet. Själv är jag inte så sportintresserad, men det ser ju fint ut. Hur har du löst upphovrätten? Det är ju rätt många klipp från olika håll.[/citat] Nej, gjorde bara den för att jag skulle lära mig ett nytt redigeringsprogram så det är inget jag planerar att ta credit för. Bara en kul grej för alla som gillar Zlatan.
  5. http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=3KNDSRMF10TQP0YJE82Q0RX7Z8 Det borde gå nu men efter typ 25 personer har laddat ner filen stängs den igen.
  6. [citat=gorse]File Transfer: Unavailable Unfortunately, the link you have clicked is not available. Your transfer cannot be completed. Most likely the file has exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.[/citat] Jag fixar det nu, kom tillbaka om en 15 min så ska det gå igen
  7. - - Kubrick has used visuals to nudge us toward a pal-ship with Alex. This isen´t just simple visual quoation, I think. Alex turns into a wide eyed child at the end of A Clockwork Orange, and smiles mischievously as he has a fantasy of rape. We´re now supposed to cheer because he´s been cured of the anti-rape, anti-violence programming forced upon him by society during a prison "rehabilitation" process. Han verkade missa hela poängen med filmen. 4 words Ebert I was cured allright. Killen vet inte vad han snackar om.
  8. [citat=_nemo_]Young Guns Är säkert riktigt dålig om man skulle se den idag, vet inte, men när jag såg den för typ 10 år sen, då gillade jag den.[/citat] visst fan Young Guns, Båda filmerna är skitbra enligt min mening.
  9. Inga Zlatan diggare här på voodoo verkar det som.
  10. [citat=OSHE_Ante]Är det någon som har sett några bra western filmer, om man inte räknar med Sergio Leone, John Wayne och Clintan filmer?[/citat] Ouch, blir lite svårt nu.. hmm det finns en som jag inte har sett som heter American Outlaws som är ganska ny.
  11. [citat=Stavrogin]Det hart varit jävligt dålig fart här senaste dagarna så nu postar jag en ny topic. Som titeln skvallrar om vill jag veta vilken gammal hederlig svartvit film som du tycker e bäst. En bra är: I hetaste laget, med Marilyn Monroe[/citat] Mycket bra Val, positivt överaskad =) Men jag föredrar Dr strangelove av Stabley kubrick. Eller ja, de är nog delad etta ändå.
  12. Några filmer jag har sett nyligen och som jag varmt rekommenderar. "Eternal sunshine of the spotless mind" 2004 En ny Charlie kaufman film, manusförfattaren som skrev i huvudet på john malkovich. Svinbra film, en av de bästa från 2004. Handling: Joel och Clementine är ett par som efter ett bråk gör slut med varandra. En dag träffar Joel Clementine igen och försöker prata med henne men Clementine ignorerar honom med repliken- Im sorry,do i know you? Efter ett tag får Joel reda på att Clementine har suddat ut alla minnen av honom hos ett nytt revolutionerande företag, Joel bestämmer sig för att göra detsamma. Med Jim Carrey och Kate Winslet i huvudrollerna. "SAW"2004 Överaskande bra indie-film av en "ny" regisör som heter James Wan. Ungefär i samma stil som Seven. En mycket bra film där spänningen är hög rakt igenom hela filmen. Två män vaknar upp i ett rum fastkedjade på var sin sida av rummet. Snart får de reda på att de är i händerna på en seriemördare vid nam "Jiggzaw". Den här kommer att bli kultförklarad om något år. "Meet the fockers" 2004 Bästa komedin 2004, en uppföljare till "meet the parents"(släkten är värst) med Ben Stiller och Robert deniro. Svinrolig film helt enkelt. Bättre än den första. "Cidade de deus" 2002 ,Guds stad I say godamn att jag inte såg den här filmen på bio när den släpptes 2002. Så jävla bra, en av de bästa filmerna från 2002(om inte den bästa). Handlar om gatugängen i Rio de jenairo(felstavat jag vet) som styr och ställer hur de vill och om en ung pojke son bara vill bli fotograf. Den här filmen måste ses om man älskar film. "The pianist" Av Roman Polanski 2002 Oscarnominerad för bästa film år 2002 och enligt min mening borde vunnit över A beutiful mind som också är en mycket bra film. Om en ensam judisk pianospelare som tvingas gömma sig för nazisterna under andra världskriget i Polen. Ingen annan film illustrerar så bra den totalla brist på respekt för människoliv nazisterna hade under WW2. Om ni inte har sett alla de här filmerna så gör er själv en tjänst och gå se dom på bio om det går, hyr annars. Kan garantera er att ni kommer vara mer än nöjda eferåt. Or better yet KÖP! Finns fler filmer jag vill rekommendera men de här får räcka så länge.
  13. Ragnjj verkar vara lagom avundsjuk om han klagar på bolaget istället för säga grattis.
  14. [citat=Neo][citat=ragnjj][citat=Neo][citat=ragnjj]"AMULETTENS KRAFT Mer information inom kort. Det har varit lite svårt att komma igång med denna produktion, särskilt när viskulle tillverka amuletten. Amuletten på denna sida är inte den riktiga. Vi måste skydda oss från den riktiga amuletten för att inte bringa olycka över oss och vårt bolag. Inom en snar framtid kommer vi att producera denna långfilm skriven av en författare som heter Mico Vranjes, och det kommer att bli en av de bästa vampyrfilmerna någonsin." masterfilm.com Låter ju sisådär seriöst ...[/citat] Ja du. Du får ta de som du vill. de kallas annars humor. Ja har i alla fall haft ett par möten och inspelningen kommer att börja inom kort ? bara undrar hur gammal du e ?[/citat] Uj my dear Mico bara sa min mening, att jag inte tyckte det lät seriöst till hundra, få inte spel eller något nu. Jag är 18 år, vad nu det har med saken att göra.[/citat] Spel ? ja har inte fått något spel[/citat] Skitsamma, han e bara avundsjuk.
  15. Har gjort en comp om Zlatan Ibrahimovic. Alla fotbolls intresserade kan ta en titt. I slutet av filmen finns det länkar till Zlatan sidor där man kan ladda ner riktigt schysta filmer. Enjoy http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=1ROBCCT8BZD4G2ZIMFEN8XYWK5
×
×
  • Skapa nytt...