Jump to content

JRvideo

Members
 • Posts

  374
 • Joined

JRvideo's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Panasonic annonserade tidigare i vintras om en kommande kamera med grymma specifikationer för både video och foto, bland annat inspelning i 4K och slow motion med 96 fps - nämligen Panasonic Lumix GH4. Kameran kommer finnas att köpa från april men har inte visats i Sverige ännu, förrän i helgen då Kanalgratis.se tillsammans med Lindqvist Radio & TV kommer ha den i sin monter på Sportfiskemässan i Kista! Så är du foto- eller fiskeintresserad, besök Sportfiskemässan och Kanalgratis.se på fredag, lördag eller söndag och spana kameran i deras fotohörna! Har GH4:an visats tidigare i Sverige eller är detta premiär? Någon som vet?
 2. Okej jag det förklarar en del. Jag har förstått av din hemsidan att arbetar med detta. Vet du om man kan casta för röst jobb. Jag känner en som har grymt bra röst. (Tror vi) :-)
 3. Hej Micke Jag passar på att låna tråden och fråga dig en sak. Varför är det inte så många röster i svenska trailers?
 4. Hej Jag har en comp som är 285 pixlar bred och 2000 pixlar hög. Den innehåller 250 bilder som alla är ligger på exat samma position mitt i kompen. 142,5 x 1000 Nu vill jag markera dem och få alla bilder att få en position som börjar med 142,5 x 40 px och sedan ökar med värdet 80 pixlar på höjd positionen. Så den första bilden ska få höjden 40, den andra 120 tredje 200 o.s.v. Hur gör jag, skulle vara evigt tacksam om någon har ett scrpit eller vet hur jag ska scripta i positionen för att få detta att lira. Tack på förhand /JR
 5. Hej Jag var otydlig, Jag menade att jag hade svårt att se samanhanget med vad han pratar om och bilderna. Men o man tillhör målgruppen som ska se detta, de som bor där och känner igen sig. Ja då är det en annan sak. Glömde att den var lokal. Dryga Stockholmare som mig har svårt att känna igen sig utanför tullarna :-) Kollade alla era andra filmer på Er sida. Riktigt bra måste jag säga. Svårt att ge bra kritik när man inte filmar på samma nivå själv. Ser fram emot mer kul från Er!
 6. Fin film hade inte gjort det bättre själv. Ser hur bra ut som helst, Verkligt fint foto och sköna klipp. Vad fångade Ni ljudet med? Jag fastnade dock lite i sloganen. " Mycket personligare " låter inte bra, Mycket mer personligt låter bättre. Tänk på BMW reklamen Move your Mind.....Tre ord....eller var det peugot? :-) Sen undrar jag vem föraren är, han presenterar sig som jag. En mening till om hans identitet hade hjälp mig som konsument att lättare indentifera mig med honom. Sen börjar han ju på bilhallen, åker från vänster till höger i bild vilket skapar känslan av att han är på väg iväg inte tillbaks "hem". Speakern slutar med att säga att " Så det är därför jag åker till bilsalongen i grästorp " Men vart åker han? Tillbaks till Grästorp? Att stora och små bokstäver reglerna inte verkar gälla i reklamvärlden är ju bara coolt. Tack för visningen! Grymt!
 7. Bra tips Fler tips tas gärna emot, köpes köpes heli bilder :-)
 8. Någon som vet var man kan hitta Heli bilder på berg med lite snöklädda toppar. Typ norge, jag kan gärna köpa. Har kollat lite på denna sida http://www.artbeats.com/clips/48606?standard_id=104826 Men hittar inte heli bilder, när kameran rör sig mer för att få liv i bergen. Någon som vet?
 9. Prova 1024x576 square pixels. Det kommer fungera fint :-)
 10. Tack Pace Okej, men kan man då säga att det är fel att sätta den i vänstra hörnet. Av någon anledning tycker jag det känns bättre. Konstigt detta.... Försökte läsa på om AIDA på nätet men jag hittade inte så mycket.
 11. Vilket slutmedia vill du nå? ???? x???? fomat e.t.c
 12. Klicka i listan där uppe File>build>flash Ställ sedan in efter tycke och smak. Vimeo tar väl emot flash? Obs, jag är på en mac.
 13. Nu får jag säkert smäll på fingret av Max eller rogge men.... 1440 x 1080 är anamorphic pixels tror jag, flv filen du exporterar till är säkert square pixels. När du gör om qt filen till flv, hur gör du då? vilket program? Om du använder ett konverteringsprogram så ställ in så att flv filen blir 1280 x 1080. Då torooor jag det blir square pixels. och då borde propportionerna. qt player kan ibland luras lite med "flaggan" dvs den kan ibland spela upp vissa kodec och format så de ser rätt ut fast de som sagt har fel proportioner. Jag är inte 100% på det jag säger nu men det var i alla fall något. Förresten när du spelar upp den felaktiga flv filen? Vilken fönsterstorlek har den då? alltsp har du exportrat den som en 1440 x 1080 flv?
×
×
 • Create New...