Jump to content

MrOddwick

Members
 • Posts

  72
 • Joined

Personlig information

 • Name
  Axel

Filmskapande

 • Gear
  Kamera: Sony HDR-CX115E

  Stativ: Sony VCT-60AV
 • Interests
  Film, Foto, Manus, Bild

MrOddwick's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Beror på vilka du syftar på, skriver man som Tolin kan man lika gärna syfta på folk som har dött i en olycka vid 70 års ålder, de har förlorat sitt liv tidigare än ifall de skulle ha dött naturligt. Skriver man som du så förstår man att man menar yngre folk som har dött. Men samtidigt vill man ju säga så mycket som möjligt med så lite text som möjligt. "Dedicated to the memory" som du skrev i första låter konstigt, att dedikera något till ett minne. Kapa antingen memory eller dedicated och skriv "Dedicated to all the young people who lost their life too early" eller "In memory of all the young people who lost their life too early"
 2. Jag vet inte, men man lär väl bli ganska skuldsatt om man ska betala tillbaks den summan?
 3. Om du har 135 000 kronor över till en utbildning på ett år så... Plus pengar till boende och mat osv.
 4. 2-4 dagar låter lite lite för att ha en utbildning inom filmredigering. Jag tror att du kan lära dig mer själv på den tiden och du slipper betala för utbildningen.
 5. Söker en kameraman och ljudkille/tjej till inspelning av en kortfilm i Falun som skall spelas in den 17 december! Skicka meddelande så får ni veta mer!
 6. Snyggt filmat och bra story! Dock var skådespeleriet lite halvdant. Snubben i vit rock var ganska stel i kroppsspråket och dialogen, skulle vara bättre ifall han var mer avslappnad.
 7. Såg mycket bra ut! Jag tycker inte heller att ni ska slipa ner på våldet och anklagandet. Det är det som gör alla svenska filmer så trötta, alltid ska det vara för försiktigt och PK. Så kör på och stå på dig! Kul att den kom upp på festivalen. Hoppas man kan se den på TV i framtiden!
 8. Jag är i behov av att skaffa tre polisuniformer och en polisbil (som bara ska stå stilla). Någon som har skaffat något liknande och kan berätta hur ni gjorde? Eller har någon nåt tips?
 9. Haha vilken överjävlig snubbe! Som ovanstående skrev saknade den budskap, men i min mening så spelar det inte så stor roll då filmen var såpass kort. Tekniskt sett såg den mycket bra ut! Hade den inte varit bra tekniskt sett så kan jag nog ha stört mig på att den saknar budskap, en grej att ha i åtanke bara :)
 10. Helvete vad youtube har gått ner sig. Går inte att en minut innan videon säckar ihop...
 11. Jag skrattade, hade varit roligare ifall snubben sade förskräckligt dystert. Tragikomik asså..
 12. Oj, om det nu stämmer så gick det ju ganska fort! Var har du hört det ifrån?
 13. Någon här som har koll på när man får besked om man har blivit intagen eller inte? Tänkte mest på Skurups Folkhögskola då jag har sökt dit...
 14. Har kommit vidare till Skurup jag. Jag har hört både ont och gott om Fridhems filmlinje. Det verkar nästan vara värdelöst att fråga då man alltid får de svaren som du har fått. Själv tror jag att det inte spelar någon roll, det beror nog på vad man själv gör det till.
 15. Perfekt, fanns inget att klaga på! Hobb in i bilen fohelvede! Haha!
×
×
 • Create New...