Jump to content

Filmredigeringsutbildning


Nordan

Recommended Posts

Hej!

Jag har googlat lite och försökt hitta utbildning i filmredigering. Typ en 2-4 dagars utblildning i filmredigering. Jag tycker det är svårt att hitta något. Är det någon som har tips på utblildningsföretag som kör filmredigeringsutblidningar för företag?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Jag är gästlärare på Batteri och där har vi inga kurser fokuserade på kreativ klippning utan det är jättebra kurser som handlar om att lära sig olika program (och arbetsflöden). kanske inte riktigt det du letar efter? Mig veterligen är det bara DI som har rena filmklippningskurser och mitt eget lilla initiativ på Framtidslabbet -. Mitt eget initiativ uppstod för att fylla tomrummet efter Filmcentrum Stockholm som gick i konkurs. Jag var handledare i filmklippning där.

 

Kreativ klippning lär man inte sig själv på några dagar. Jag lärde mig grunden för långfilmsklippning genom att sitta bredvid Thomas Holéwa i ett halvår när han klippte min film. Thomas har varit huvudlärare på DI och klippt klassiker som Barnens Ö. Det är en väldigt stor skillnad på att veta var knapparna sitter och att kunna filmklippning.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...