Jump to content

DanneMan

Members
 • Posts

  111
 • Joined

1 Follower

DanneMan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Minns inte riktigt min tanke då, men tanke finns fortfarande =) Men nada gjort. Är mycket snack o lite verkstad jag =)

 2. Hur gick det blev det någon Hitler dokumentär??

 3. okej Förvånad av svaret jag fick .. "funkar filmen i Powerpoint 2010 så funkar det, det är det vi använder.." Kanske inte svaret man kan vänta sig dessutom var min fråga vilket format de villa ha .. ja ja .. original problemet har jag skjutit på framtiden..
 4. Tack! tråden verkar inte helt riskfri så tänker inte uppdatera när jag har flera projekt som är nästan klara. som sagt. en codec som ska in bara. hoppas det funkar med h264.
 5. Sitter med ett projekt i AE och hittar inga Mpeg2 codecs vad gör man? min tanke var att man skulle kunna ladda ner dem. vet att jag laddat ner prores vid något tillfälle tips önskas. Reklamfilmen skall upp på Sf biograf senast 18/10 så lätt panik.
 6. Mer planering än väntat skulle åkt och filmat men till slut verkade det som Budgeten knappt existerade. så det blev att endast klippa materialet. vilket var sjukt kul. Tack Hummel och Peterfilm för grym support.
 7. jag gjorde qt filen med finalcut. pro sen till Adobe mediamaker. ligger nog nått idet du säger med storleken där. . jag exporterar filen ca:600X370! har även testat att dra ner bara bredden funkar inte ändå.
 8. har nu försökt komprimera til flv från qt fil 1440 × 1080 men får kostant svart linjer på sidorna när jag spelar upp med adobe media player spelar ingen roll vilket format jag väljer.. men nu testade jag att spela upp den med Qt player och då var det rätt format.. detta känns inte riktigt rätt! Filen skall läggas upp på en flashsida..
 9. Tack för all proffsig hjälp Hummel. för er som undrar så hade jag haft fel inställningar när jag klippt tidigare att jag blev fundersam berodde på att allt nu var rätt. så kan det va när man blir pressad och bara har en natt kvar till deadline.. puhh,, tack återigen Hummel.
 10. var ser och ändrar man projekt inställningarna som sagt jag är ny i FC har jobbat i PPro tidigare..
 11. alltså problemet som jag ser det ligger i att jag har fel format inställningar i fc. i canvas fönstret visas en bild som fstämmer överns med storleken då är den 46% om jag ställer den på 100% så blr bilden i canvas fönstret inzommad. samma blir det i Motion. så här var det inte innan jag började importera till motion. hur får jag tillbaka till rätt format i fc??
 12. Hej det är så att jag sitter med en deadline och importerade min secuence i finalcut till motion och där stämde inte storleken på projektet så jag ändrade på det. eftersom jag är ny i FC så förtod jag inte att det även ändrardes i fc. så när jag väl var tillbaks i Fc från MOtion så så var helt plötsligt storleken även fel där. just nu har jag lite panik har testat men blir inte klokar så nu är jag berädd att betala för lite telefon support av någon som verkligen har koll på inställningar i fc.. det jag jobbar med är framesize hd 1440x1080 Posta gärrna här ... först.. mvh. Danneman/Cortez69
×
×
 • Create New...