Jump to content

DanneMan

Members
 • Posts

  111
 • Joined

Everything posted by DanneMan

 1. Hur gick det blev det någon Hitler dokumentär??

 2. okej Förvånad av svaret jag fick .. "funkar filmen i Powerpoint 2010 så funkar det, det är det vi använder.." Kanske inte svaret man kan vänta sig dessutom var min fråga vilket format de villa ha .. ja ja .. original problemet har jag skjutit på framtiden..
 3. Tack! tråden verkar inte helt riskfri så tänker inte uppdatera när jag har flera projekt som är nästan klara. som sagt. en codec som ska in bara. hoppas det funkar med h264.
 4. Sitter med ett projekt i AE och hittar inga Mpeg2 codecs vad gör man? min tanke var att man skulle kunna ladda ner dem. vet att jag laddat ner prores vid något tillfälle tips önskas. Reklamfilmen skall upp på Sf biograf senast 18/10 så lätt panik.
 5. Mer planering än väntat skulle åkt och filmat men till slut verkade det som Budgeten knappt existerade. så det blev att endast klippa materialet. vilket var sjukt kul. Tack Hummel och Peterfilm för grym support.
 6. jag gjorde qt filen med finalcut. pro sen till Adobe mediamaker. ligger nog nått idet du säger med storleken där. . jag exporterar filen ca:600X370! har även testat att dra ner bara bredden funkar inte ändå.
 7. har nu försökt komprimera til flv från qt fil 1440 × 1080 men får kostant svart linjer på sidorna när jag spelar upp med adobe media player spelar ingen roll vilket format jag väljer.. men nu testade jag att spela upp den med Qt player och då var det rätt format.. detta känns inte riktigt rätt! Filen skall läggas upp på en flashsida..
 8. Tack för all proffsig hjälp Hummel. för er som undrar så hade jag haft fel inställningar när jag klippt tidigare att jag blev fundersam berodde på att allt nu var rätt. så kan det va när man blir pressad och bara har en natt kvar till deadline.. puhh,, tack återigen Hummel.
 9. var ser och ändrar man projekt inställningarna som sagt jag är ny i FC har jobbat i PPro tidigare..
 10. alltså problemet som jag ser det ligger i att jag har fel format inställningar i fc. i canvas fönstret visas en bild som fstämmer överns med storleken då är den 46% om jag ställer den på 100% så blr bilden i canvas fönstret inzommad. samma blir det i Motion. så här var det inte innan jag började importera till motion. hur får jag tillbaka till rätt format i fc??
 11. Hej det är så att jag sitter med en deadline och importerade min secuence i finalcut till motion och där stämde inte storleken på projektet så jag ändrade på det. eftersom jag är ny i FC så förtod jag inte att det även ändrardes i fc. så när jag väl var tillbaks i Fc från MOtion så så var helt plötsligt storleken även fel där. just nu har jag lite panik har testat men blir inte klokar så nu är jag berädd att betala för lite telefon support av någon som verkligen har koll på inställningar i fc.. det jag jobbar med är framesize hd 1440x1080 Posta gärrna här ... först.. mvh. Danneman/Cortez69
 12. sitter och letar efter hd film på en rovfågel som jag behöver ha i ett filmprojekt har letat på men inte hittat vad jag söker,, gärna Närbilder och i hd format. någon som kan tipsa om var man kan finna det?
 13. till slut löste det sig med hjälp av compressor, blev en dvc pro 720p konvertering.. en mycket nöjd kund till slut.. puhh ! men kommer åka till apple store i mån.. för man har väl öppet köp? Måste ha quad core!
 14. Asså jag trodde ag skule bli klokare av att ha en mac men fan vad på problem jag stött på på vägen hitintills.. puhh jag har haft liknande problem med min export, då jag eporterade qt. hdv 720 25p jag har från Fc Motion skickat oich slut resultatet blev 960 720 vilket inte övernstämmer med det jag ser.. jag ser Widescreen.. Dahh...?? sen MPEG-2 Video, Linear.. HUr kunde det bli det ..?? OK.. det andra problemet jag stött på vilket är helt sjukt.. är att jag efter att Motion Kraschat jepp 2 gånger tom...Viklket mac aaaaaaaaldrig gör enligt allaaa.. fuck it..säger jag bara.. ok back to da helvete. Ok nU till det värsta.. '' ska försöka öppna filen igen då får man upp ett trevligt meddelande att Motion avslutade oväntat .. jaha? testar med senste autosparade filerna amma medelande.. trots att man sparat var femte minut .. nu är man gråtfärdig.." ok bara att föröka med den senaste idag .. ok den gick igång.. PUHHHHH men bara en dags jobb som ska återställas. fixar till allt .. sen exporterar ut en film.. sparar gör tom. ett helt nytt projekt som jag sparar-- som copy. stänger av datorn lite för kvälls middag.. testar efter det samma skit igen .. JUst nu vet jag inte vad jag ska göra .. 60 timmars jobb senste 4 dagarna och en marknads ansvarig som sitter å väntar på ett matirial om 2 -3 timmar..utomlands.. Snart Knäckt ..!
 15. BIDDE en imac 27" snåle varianten.
 16. Hej sitter och svettas! Har hela tiden vart inne på 27" cuad moddel men..... Men den kommer förmodligen inte in förräns i mitten av November kanske December. I dag damp chansen ner på Mitt dröm jobb. och dom vill ha en demofilm av ett hd material som är codat för Final cut pro. idag sitter jag på en gammal pc så det är rätt kört .. Jag måste ha en mac som jag ser det. en Frågan är räcker snål varianten av 27 tummaren! 3.06GHz Intel Core 2 Duo 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB tanken är att uppdatera När jobben rullar in.. kommer inte bli nån längre film utan max 10 minuters grejer!
 17. Snyggt. möjligtvis att du ska låta swishljudet mellan låtarna vara högre eller att du kan lämmna det tomt så det inte kladdar ihop med låtarna om du förstår.. sorry kanske inte bästa förklaringen.
 18. riktigt kass musik har du ens klippt! sorry!
 19. Suveränt men sen när man jobbat klart i AE å det skall tillbaka till Ppro Hur gör man då?
 20. Riktigt bra.. kollar kidsfilmer här ibland men det mesta är ju skit.. Ville spelar ju riktigt bra.. talang tycker jag.. skulle vilja se mer av Oboj and love...
 21. http://www.videocopilot.net/ kolla massa toturials ,
 22. här kringgår du det hela kvalitetsmässigt .... inte för att jag orkar göra det men det går.. http://forum.videohelp.com/topic336882.html
×
×
 • Create New...