Jump to content

Kiggs

Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Days Won

  1

Kiggs last won the day on August 16 2009

Kiggs had the most liked content!

Kiggs's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

12

Reputation

 1. Tack så mycket och jag ska lägag upp resultatet sen Har ni något tips på hur man ska göra själva blodet? Vatten + karamellfärg är lite för tunt och ljust Hur får jag det rinnigt och samtidigt väldigt rött?
 2. Ah cool! Tack så mycket! Ska se om detta funkar!
 3. Tjena! Vi ska spela in en scen där vi vill ha blodregn från taket Typ detta Frågan är HUR man ska lösa detta med minimal budget! Hur får man upp färgad vätska till taket ? Hur hade ni gjort? alla hjälp uppskattas!
 4. Exakt =) Tack för att du tog dig tid att titta och ge feedback :)
 5. Aha oki! Yes det är en tävling. Tanken är att budskapet ska vara lite sublimt. När det gäller Metal så är det ju lite svåra att hänge med i texten :P
 6. Tack så mycket allihopa! Det värmer! Skulle vara intressant att få veta hur du menar med våldet i Alive videon Spaceromancer! Om videon får dig att känna dig lite obekväm så är syftet uppfyllt :)
 7. Tackar som tusan! Väldigt kul att höra!
 8. Hej på er! Har efter studenten 2009 gjort 3 metalvideos. Samtliga videos är 0kr budget. har skrivit manus,fixat folk och utrustning,regisserat,filmat och klippt Vore verkligen kul med lite konstruktiv kritik om vad man kan tänka på till nästa gång. Ni kan se samtliga videos här Kiggezoos kanal - YouTube Senaste videon heter dEMOTIONAL -Alive (2011) innan dess gjordes dEMOTIONAL- Tomorrow Is today (2010) och först (Som även finns i en annan tråd) dEMOTIONAL-When She Cires (2009) Tack på förhand Kiggs
 9. tjena jag är en riktig nybörjare i Ae Provade för första gången idag. Importerade ett klipp inspelat från min Eos 7D 1280x720 50fps När jag renderar klippet så renderas inte hela klippet och därför spelas inte hela klippet upp i REALTIME varför inte? Hur kan jag fixa detta?
 10. Filen kommer från Final Cut pro Bra vanlig spotta ut. File Export Quciktime movie..den vanliga Är inte alls hemma på det här med codek..vill ju bara spotta ut filmen och slänga in den i MPEG streamclip
 11. Kan man ladda hem dessa Kodeks gratis? Det är nämligen samma problem i MPEG streamclip där bara ljudet hörs
 12. Varför är det så att På skolans Macdator funkar det att titta på filmer i quicktime (ex en MOV fil) Men på min egen nyare Macbookpro så funkar det inte. Det är svart och man hör bara ljud Skitirriterande vad beror detta på och vad kan man göra åt det?
 13. Tjena tack för tipset Dock hittade jag en stor tub Lakritsglass- sås i affären häromdan! perfekt ju! Den får det bli
 14. Ah tackar! Jag vill passa på att tipsa er om en distansutbildning i Ae som jag hittade på högskolan i Jönköping!
 15. Hoppas jag lägger den är frågan i rätt ämne. När jag sitter på vissa Mac datorer funkar MPEG streamclip perfekt. Slänger in en vanlig Mov fil i MPEG streamclip och allt funkar prima Men på min Mac book pro som köptes för nån månad sen syns ingen bild. Bara vitt men ljudet hörs vad är fel?
×
×
 • Create New...