Jump to content

berra_berra

Members
 • Posts

  61
 • Joined

berra_berra's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Insåg att filen skulle bli alldeles för stor med uncompressed avi. Kör en ny fråga, H.264, är det bra? VBR 1 och 2 vad är skillnaden? Ska man använda "render at maximum depth" och ska man använda "use maximum render quality"?
 2. Okej. Ska försöka ge dig lite mer info. Filmen är filmad med GoPro HD Hero 2, inställning 1080p 25fps. Filen är original, ingen färgredigering etc. Det totala klippet jag ska exportera från Adobe Premiere Pro är på 1 timme. Är uncompressed AVI något att använda?
 3. Tips på presents? :) Vill få ut samma kvalitet som kameran filmar i utan någon förlust :)
 4. Har filmat med GoPro HD Hero 2 i 1080p 25fps. Nu ska jag exportera filmen med Adobe Premiere Pro CS5 för att spela upp den med en projektor på en 100" duk ungefär. Hur jag ska jag exportera den? Inställningar etc. för att bibehålla bästa möjliga kvalitet, ska antingen lägga den på USB eller på en DVD. Tack på förhand! :)
 5. Kika in det här om ni vågar! :P &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true">
 6. Japp, det stämmer bra, texten följder efter en wakeboardåkare som åker över rampen..
 7. Insåg att det var väldigt svårt att få det bra, så jag undrar om man på nåt sätt kan göra såhär: att jag på någotsätt kan fästa massa punkter eller dra en linje som texten ska följa, ungefär som ett tåg på rälsen :)
 8. går det att få ett halvt ord att luta, då ett ord är på kanten av railen?
 9. japp, förstår bara inte hur jag ska göra för att texten ska rulla upp så där på railen?
 10. japp, då de fint rullar upp på ramen. ja, går det att få orden som en hel mening eller måste man göra de ord för ord? och går det iså fall att få det att rulla på som en mening :P
 11. Kan man på nåt sätt synkronisera alla orden så de kommer på en fin rad ändå? Och frågan är nu, hur gjorde du den där effekten? Vet inte hur man gör den?
 12. Kan samtidigt fråga i vilket format jag ska exportera filen i för att använda den i premiere pro sedan? för bästa kvalitet osv.
 13. Ja, precis sådär! Men funkar det även då det är en mening, alla orden kommer inte att luta samtidigt... Tänk dig samma rail men, en mening i stil med "A movie by Berra Kungasonen berra" :D
 14. Vill att texten ska följa en vattenyta och sen upp på en rail, utan att det blir hackigt.. här är en bild, dock ska den följa efter en wakeboardåkare i filmen och stanna på den railen.
 15. T.ex upp för en backe, så att texten rullar längs backen över kanten? Programmet jag använder är After Effects CS4
×
×
 • Create New...