Jump to content

Normen

Members
 • Posts

  121
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Normen

 1. Tackar för responsen. Jag ska vidarebefodra till närmast ansvarig. :)
 2. Här är min vän Antons terminsprojekt på Malmö Högskolas filmlinje. En våldshistoria i gängmiljö i det fina malmö. Jag spelar huvudrollen som Marco. Ljudet är lite kackigt på sina ställen och ytkvaliteten är inte den bästa,men vafan. Spana in den här:
 3. http://www.markusholst.se/militaria/basker.htm http://www.garderoben.se/produkt.php?id=93 Google är bra har jag hört.
 4. Varför anta att det är dollar som är aktuellt?
 5. Ingen admin som vill flytta denna tråd till annonser?
 6. Jag hoppas att ingen tar mig på orden när jag skrev om pennväss. Blyerts innehåller (inte helt) oväntat nog en del bly, vilket inte ska inhaleras av någon. Någonsin. Gör inte det. Rök en vanlig cigg. Du dör inte av en.
 7. Enkel blur. Finns i de flesta redigeringsprogram. Inte nödvändigt med AE om du inte ska maska avancerat.
 8. De avänder sig av dekaler, inte helt olika de man använder när man tatuerar sig på riktigt. Fast med blekare bläck av grå nyans. Jag vet inte riktigt var man kan få tag i dem, men ett bra tips är att fråga hos en tatuerare. De är oftast inte så farliga man först tror. Mata dem inte bara.
 9. Aa, varför inte. Se bara till att inte ta stula whiteboardpennor från skolan. Många gör exakt det misstaget.
 10. Midnight Meat Train. Helt okej faktiskt. Slaffsig och motbjudande som få, men foto, manus och knyckar var fan relativt omisshadlade. Snygg knut på slutet också.
 11. Det är mycket svårt att få en verklig tutueringslook utan de proffsiga verktygen. Nackdelen med spritpenna är att den blir för distinkt, för svart och på tok för skarp. Tattueringar blir efter några år både blekta och något suddiga. Gnugga runt och blanda med grå eller gråpyttebrun om ni ska använda penna. Det hade jag gjort. Eller varför inte ta fram rakblad och bläckhorn?
 12. Hur som helst lär det gå med dessa beskrivningar.
 13. Myrorna och Emmaus FTW.
 14. Normen

  Bazooka

  Jag förstår inte heller poängen med filmer som denna. Onödigt liksom.
×
×
 • Create New...