Gå till innehåll

Busta_rhyme

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev medlem

Allt postat av Busta_rhyme

  1. Absolut! Dessa soundtrack är släppta bla på Itunes Store, Spotifymm. Lyssna gärna via dessa länkar: "Freedom Road": iTunes - Music - Music from and Inspired By the Motion Picture - EP by Freedom Road "Ingen får veta": iTunes - Music - Ingen Får Veta (No One Must Know) by Karim El Alaoui
  2. Jag har tidigare producerat musik till ca 20 skivsläpp, och nu på senaste tiden komponerat musik till en svensk rysare "Ingen får veta" av Sophia Brattwall samt en australiensk kortfilm "Freedom Road" av Mattias Titus Paar. Jag söker fler filmer/trailers att göra musik till och är öppen för alla förslag. Karim.ea@gmail.com eller besök min hemsida HighlifeMusic.se /Mvh Karim
  3. Tjena. Jag är sällan inne här. Brukar du behöva musik till film? Jag kanske kan hjälpa dig i framtiden.. Hör av dig i såna fall.. karim.ea@gmail.com eller kolla in HighlifeMusic.se om du blir osäker.. /Karim

  4. Jag har hittat en film från när jag var på Mauritius, och vill göra en liten remake av denna. Den är bränd som DVD-film och det funkar knappast att bara dra över dvd-filerna på datorn och döpa om dom till Mpeg. Det är fortfarande VOB filer som Premiere 2.0 inte stödjer.. Likaså testade om det fanns "konvertera dvd" i Nero, men inget som funkade för min dator. WHAT TO DO??? Hur får jag över en DVD till Premiere som AVI filer!! Mvh Karre
  5. Roger, har du några råd om jag ska spara ner ett 1min klipp som skall streamas på min website. Så att den inte blir för stor filmässigt, men ändå bra kvalitet runt 320x240 typ??
  6. När jag kollar på teasers på t ex sf.se så är det visserligen små, runt 360x240 men med riktigt bra kvalitet. När jag själv försöker få den storleken med bra kvalitet så blir det fetstora filer, 1 minut kan bli 40 mb stor som WMV-fil el Quicktime-fil. Jag fattar ingenting.. Dessutom har jag kollat här i forumet men hittar ingen som kan ge rakt svar på exakt vilka parametrar man skall välja för att få precis som kvaliteten och storleken som t ex en bio teaser.. By the way, jag sitter med Premiere 2.0 och inväntar en attack mot Adobe Media Encodern nu!!!
  7. Jag har märkt att det blir ränder när personer rör sig i bilden, hur kommer det sig?????
  8. Busta_rhyme

    DV-kort?

    Det räcker för mig!
  9. Busta_rhyme

    DV-kort?

    Videokameran har ju en DV-out!! Finns det DV-kort att köpa som PCI, eller blir DV-KABELN från kameran till datorn ett firewire/Usb i andra änden? Jag känner mig förvirrad, FINNS det ens ett PCI kort med en DV ingång??
  10. Busta_rhyme

    Fokus, hjälp.

    En annan ska som jag har tänkt på, det här är säkert en dum fråga men, när jag filmar med en 3ccd Mini DV så verkar alla objekt i bilden vara skarpa oavsett om jag zoomar eller inte. Det verkar svårt att få en bra bild där endast ett objekt i mitten av bilden är skarp och resten runt omkring är väldigt suddigt. Som i riktiga filmer! Jag vet att de förmodligen använder 35mm osv osv, men finns det nåt sätt att göra detta på även med en Mini DV?? Dvs att få denna OFOKUS runt omkring medan huvudobjektet i mitten är skarp!! (Ex. En man sitter i en restaurang. Kameran står ett tiotal meter bort, zoomar in mannen som äter så han blir skarp. Alla anda människor runt omkring ska då bli suddiga för att inte synas lika bra och på så sätt få uppmärksamhet)
  11. Busta_rhyme

    Fokus, hjälp.

    Utveckla gärna det där men zoomen, på vilket sätt påverkar det focuset?
  12. Haha tack för att INGEN svarade. Jag har löst det genom att helt enkelt ringa cyberphoto och diskutera stepringar! Från min Mini-DV med 37 mm, köpte jag stepring till 45 mm (om jag inte minns fel), sen en till från 45-52 mm. Därefter vidvinkellins 0.3x!! Funkar bra.. Frågan är nu om det är kompatibelt med objektiv från vanliga kameror, eller förmodligen behöver man nog riktiga adaptrar?? I know you're out theere.. Tack ändå! :) Puss Karim
  13. FAN fel forum... SORRY... det är fredag och jag är i koma
  14. Om jag vill få effekten (t ex som i Matrix), där en person blir flera tusen stycken. Nån som har testat att göra detta i t ex premiere el nåt, och kan förklara hur man bäst gör det..
  15. då handlar det bara om tiden alltså.. hur snabbt den jobbar.. ingen kvalitetsförlust..
  16. Men jag hörde att t ex Yalla yalla är gjord på det sättet. Inspelad digitalt, men överförd på 35mm film för att spara pengar och slippa spela in hela filmen med 35? Ok, så det du säger är att det inte blir någon som helst skillnad visuellt om jag kollar på ett Mini-DV band än om jag fört över den på 35mm och kollar på den?
  17. Om jag klipper en musikvideo och sedan för över materialet till 35mm film. Nån som vet om det påverkar det kvaliteten på videon då? Eftersom jag inte har råd att filma med 35mm, skulle det vara ett bra komplement att spela in på DV sen föra över till 35mm för att få NÅGOT skönare känsla. Sen tillbaka för att göra en DVD..
  18. Om man har två olika datorer, varav en är billig laptop från SIBA. Den andra t ex en stationär med påkostade komponenter för användning av film osv. När man tankar in film från en DV kamera (Eller Mini DV) och klipper i t ex Premiere Pro eller nåt annat. Påverkas kvaliteten av komponenterna i datorn något fram till den slutliga produkten på DVD? Så som det ser ut nu sitter jag med en billig Acer med AMD komponenter, och klarar att klippa 1timmes filmer på. Men frågan är nu när jag filmar seriösa musikvideos osv. Bör jag investera i en stationär av Kvalitetsskäl eller för bekvämligheten att ha en lite snabbare dator?
  19. Yo boys and girls. Använd originalprogrammet som följer med kameran, nu kommer jag inte på vad programmen heter, men till Panasonic finns det ju alltid med. Det är stabilt och bra. När ni har det på datorn så importerar ni filmen till Premiere. Enkelt..
  20. Nån som har testat att bygga en räls själv med kamerafäste, eller nån som har några idéer om det? Och NEJ jag vill inte åka med kameran på en skateboard :) Min första tanke, och som jag fortfarande tycker är en bra idé, är att lägga en rak stege på golvet (t ex sån silverfärgad stege som brukar sitta på elbolagens bilar). Men vilka HJUL som skulle passa, då behöver man några urgröpta med spår som passar längs räslen osv.. Skulle va super om någon hade lite idéer att komma med! Mvh Karre
  21. Busta_rhyme

    Mynningsflamma

    Oh my god är jag stupid eller VILKEN film är det?? Jag var inne på sidan men såg några Light Stabers och Hologram snuttar.. Vilken är det man ska kolla på för hylsan och flamman??
  22. Vad är det för skillnad på 7.0 och 2.0 då, om det påverkar datorns prestation?
  23. Är det allt som har betydelse om man ska köpa ny lins, filter, objektiv osv. Är det bara vilken storlek på gängorna det är, som avgör om det passar på en kamera eller inte?? Om det är 72 mm, kan man då använda allt från alla märken och modeller som har med 72 mm att göra?
×
×
  • Skapa nytt...