Gå till innehåll

Robins Production

Medlemmar
  • Inlägg

    27
  • Blev medlem

Utmärkelser för Robins Production

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Är detta en vanligt, accepterat "fel" som man får räkna med på sin rigg? Annars känns det som du borde få reklamera den? Om den är nyinköpt och inte begagnad? (Ta annars kontakt med dom och fråga) Låter lite knasigt köper utrustning som inte funkar som den ska! Poängen med steady är ju ändå att det ska vara balanserat? ;)
  2. Ja håller med din åsikt där. Sen beror de väll lite på vad man gör, gör du säg en kort reklamfilm, med 30 klipp kan man ju rita upp allt för att underlätt. Ska du göra en 2 timmars action film med hur mycket klipp som helst... ja du kan väll din Chef själv sitta och rita upp alla din bilderna ;) Men stå emot din Chef, Stick it to the MAN. haha
  3. Kan nog garantera att det där "Security Scan" som är själva viruset! Så akta dig för det, tryck och acceptera aldrig något den gör! Försök få igång ditt egna virus program, och få den scanna datorn och hoppas på att den kan ta bort ditt virus, se även till att updatera de också, så du har de nyaste. Sen de ändå jag kan tänka mig du kan göra är ominstallera datorn, om de första nu inte funkar. Men jag är ingen data hacker så vänta kommer nog fler bra svar snart på voodoofilm! =)
  4. Om du nu måste köpa? Annars kan du kolla runt på olika resurscentrum och liknande. Brukar man kunna låna osv.
  5. Nää snarare tvärtom, att du kan försöka få lite smygreklams pengar av dom ;) Fast är väll inte helt säker, men de tror jag inte!
  6. hehe ja kul grej egen reklam. Väll inget man lär se på tv snart, men jag vart lite törstig av den faktiskt ;)
  7. Suger ingen som kommenterar? Då lovar jag att jag ska kommentera! :) Så nu tar jag och läser då. Kommer snart... Så nu har jag läst :) Jo tycker den funkar rätt bra, känns som en schysst ide man kan bygga vidare på. Kan lätt tänka mig se denna plot på bio, att en Predator crashar på jorden osv :P Men känns som dialogen krävs de en del jobb på, känns lite "barnslig" och inte så trovärdiga. Ja nu fick du lite kommenterat i alla fall ;)
  8. Kul läsning, ni verkar kunna detta. Så kan passa på att fråga, se om ni har något förslag? Vi brukar filma med Canon xl2, som har både 50i och 24p. Vilken rekommenderar ni att använda till kortfilmer?
  9. Ja känns som en typiskt konstfilm, säger jag som knappt vet vad ordet "konstfilm" betyder. Men den kändes i alla fall som en sådan ;) Vad hade du som blod?
  10. har du köpt den helt ny från nån affär, ska du ju i så fall självklart gå tillbaka med den och kvitton, och få en ny skiva. Skulle jag göra i alla fall. Alltid garanti på sånt. (jaha, läste lite mer noggrant och du haft sönder den? då är nog inte gå tillbaka ett alternativ =p
  11. Läste just igenom det. Jag tyckte den var ganska bra faktiskt! Var en kul läsning. Känns som du jobbat igenom manuset en hel del, och verkar ha en klar bild på hur filmen ska se ut. Lycka till på inspelningen, och hoppas filmen gör sig rättvis till manuset =)
  12. Vilken kamera hade ni till filmen?
  13. Min poäng är att en affisch verkligen inte behöver berätta en hel story för sig själv! Utan vill man ha en kille med en pistol, så kan det gott och väll räcka. Om man själv vill ha det så. Sen vet jag inte än ända film som i en affisch säger - Den här filmen handlar om det här, sen händer det här, och sen slutar den såhär. Utan en bild och text som ska väcka intresse om man så vill. Alla affischer jag sätt i mitt liv är väldigt simpla, typ en bild på huvudkaraktären. Sen får ju som du säger alla ha sin egen åsikt! Ville bara poängtera det att en affisch inte behöver säga mycket, mer än väcka intresse, eller bara se cool ut :P
  14. Okej, så du menar att affischer som Forrest Gump (Helt vit bakgrund, men en man på en parkbänk), Scarface (med just en snubbe med pistol) Eller säg Jaws, där vi bara ser en haj? Eller Rocky där han står med händerna i luften? går min poäng fram? ;) Sen kanske The Cop affischen va så jätte snygg, men den ska sticka ut och bara locka till sig en blick.
  15. Otroligt SNYGGT!! Du är 20bast? (89), och ni gör en sån sjukt snygg video! Betydligt bättre än hälften av skiten på MTV! ;) Och med noll budget? hur fixade ni RED och alla grejer? Sjukt snyggt!
×
×
  • Skapa nytt...