Jump to content

computer-nerd

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Helt fantastiskt jag ger denna film fem stjärnor. Hur lång tid tog det att göra den?
 2. En av de bästa filmerna jag sett här på Voodoo Film. Håller dock med om att tjejen in var särskilt övertygande, det skulle varit bättre om hon tappade kepsen och snavade ett par gånger. Sen tycker jag att sjukhussecnerna borde varit lite mörkar och ni borde skipat krukväxterna.
 3. Jag gillade verkligen hur ni arbetat med bliderna, det är kul att se verkligt ambiösa amatörfilmare ibland. Dock tycker jag ni kunde gjort våltäkten något mer realistisk. Samma sak gäller mord scenen, man får ingen känsla för att hon verkligen mördade honom snarare får man känslan av att hon "hugger" honom med en plastkniv. Jag tänkte inte på droppen på de viset fören du nämnde det. Om jag fått bestäma skulle jag saktat ner filmen just där samtidigt som bilden saktas ner. Och sen undr
 4. Jag önskar jag hade gjort den filmen :) Jag ber om ursäkt att jag inte kan komma på något intresantare säga just nu men jag kände att jag måste skriva nånting. Annars kommer jag inte på något som inte redan har blivit sagt.
 5. Ni borde börja jobba med specialeffekter. Hur gjorde ni blodet?
 6. Ja det här visar väl att balett fortfarande kan göras intressant ;) Jag ger den här filmen fem stjärnor.
 7. Men om man nu har skrivit ett manus, vad ska man göra med det då?
 8. Såg en annan jävligt kass sci-fi film om två killar från rymden som kom till jorden och åkte raketmotorcyklar och var förföljda av någon med en stor robot. Nån som vet vad den heter?
 9. Föresten vad hete den där filmen av Carpenter om tre austronater som bland annat slogs mot en målad badboll med simfötter? Sämre film har väl knappast gjort, jag förstår inte hur något filmbolag kunde tro på den.
 10. Ja vad ska man säga egentligen? Konkurrensen är ju stenhård ;) Thirten Ghost var verkligen nåt i särklass, jag menar det är väl ändå meningen att man ska bli rädd av en skräckfilm? Ett liknande exempel är ju Vampirer of The Desert och Queen of The Damde, jag fick rysningar över hela kroppen när jag såg dom och inte var det för att dom var läskiga.
 11. Jag tror verkligen dom kan bli nått alla tre, orginela är de ju i alla fall. Jag hoppas du inte stämmer mej om jag själv får för mej att använda dom? ;)
 12. Senaste filmen jag såg var Fligth plan, riktigt bra faktiskt, jag ger den en fyra.
 13. Jätte kul! Tack så mycket nu känner jag mej genast bättre :) Hälsningar Från en som har problem med inspirationen ibland.
 14. Har faktiskt aldrig försökt med att lyssna på musik och skriva samtidigt men det kanske är en bra idé. För det finns väl inget värre än att sitta som ett fån och stirra in i datorskärmen och undra "vad faan ska jag skriva nu?"
×
×
 • Create New...