Jump to content

Luke

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

Everything posted by Luke

 1. FInns det inga vettiga program som inte kostar en hel förmögenhet??? jag menar ska man behöva lägga ut flera tusen för att få lite effekter i sin film?? ELLER???
 2. Kan någon berätta lite ocm alla olika objektiv och linser till dv-kameror. T.ex. vidvinkel, tele, UV m.m. Jag skulle vara väldigt tacksam om nån kunde säga vad de olika är bra för och vad man kan göra med de... Tack på förhand...
 3. Luke

  kort om tid

  Tjenare allihopa... Nu på söndag ska jag spela in i en idrottshall,,, men har bara lyckats hyra den i en timma... nån som har några idéer på hur man ska hinna med att filma på den tiden??? Funny isn't it
 4. Det behövs inte så mycket erfarenhet, man lär sig studio mycket fort, bra och enkelt program. Ett tipps är att du går in och laddar hem alla uppdateringar från deras hemsida. om det är nått speciellt du vill veta så fråga på bara.
 5. Det behövs inte så mycket erfarenhet, man lär sig studio mycket fort, bra och enkelt program. Ett tipps är att du går in och laddar hem alla uppdateringar från deras hemsida. om det är nått speciellt du vill veta så fråga på bara.
 6. ROTK, kommer nog ha chans till ett par priser...
 7. En MD och en bra mikrofon ska nog duga... sen får ni ju synca ljud och bild i redigeringen... Var det vad du ville veta eller??
 8. Hejsan alla Dena frågan har ju igentligen ingenting med film att göra men jah kanske kan få ett svar ändå. Vet någon hur man säger "regionsfri" på engelska?? Tack på förhand
 9. skulle stå "vart håls den"
 10. låter som en kul festival! vartt hålla den?? Hur ofta är den??
 11. Luke

  Prao?

  Är det någon som vet nått "film" ställe där man kan Praoa på. I Lund - Malmö trakten???
 12. Är det någon som harköpt cyber film school på cd-rom från deras sida. I så fall... är den bra? Värd priset?
 13. Luke

  Kazaa-lagligt?

  okej tack så mycket för alla svaren!
 14. Luke

  The Movies

  Jag läste i datortidningen att det skulle komma mera slider för olika ändamål. De håller ju fortfarande på att utvecklar det, det kommer ju inte ut för ens nästa år.
 15. Luke

  fodral format

  Bra mallar tycker jag... tack för den länken
 16. Luke

  The Movies

  Jag tror inte det kommer att gå att se hela filmen för gamespy skriver även så här: Lionhead said that they knew people would want to watch these movies that they've created, but logistical problems prevent them from seeing the fruit of their labors in feature length form. As a compromise, you can create and view theatrical trailers for your creations. Eller är min engelska helt kass??
 17. okej, ska försöka me det... tack för tipset
 18. Luke

  The Movies

  Läste i en datortidning att nästa år ska det komma ut ett spel som heter The Movies där man ska "göra" film. Man börjar tydligen på 1920 talet och arbetar sig fram till idag. Man forskar fram ljud och färgfilm m.m. Man får göra manus själv (efter vissa direktiv tror jag) och sen är man med och regiserar "real time". vad tror ni om detta spel???
 19. Vart hittar man ljud till en lightsaberfight... sådana som e me i Star Wars och de saberfilmer som ligger på AlamDV,s hemsida?? någon som vet?
 20. Luke

  ljus-kannor

  okej då vet jag... tackar
 21. Luke

  ljus-kannor

  Kan man använda Par-kannor till ljussättning för filmen. de är väl mest avsädda för teater och scenuppträdanden men fungerar det till film också?? Tack på förhand...
 22. Luke

  Kazaa-lagligt?

  Är kazaa ett lagligt program?? är det lagligt att lada hem musik där???
 23. Luke

  filter

  Jag hade tämkt att filma ute i solskenet så vilket ska man helst satsa på då?
 24. Luke

  filter

  Det kanske hette NV filter ja. Okej det var bra tack för svaret.
 25. Luke

  filter

  Kan man sätta ett gråfilter och ett UV-filter på kameran samtidigt?? Är det värt att ha dessa filter över huvud taget?? Har DV-kamera!
×
×
 • Create New...