Jump to content

anden88

Members
 • Posts

  16
 • Joined

Personlig information

 • Name
  Andreas

anden88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

10

Reputation

 1. det finns filmbeskrivingar på alamdvs hemsida hur man utför olika saker i programet.
 2. Halloj allihopa! Jo, nu är det såhär att jag är i stort behov av ett snyggt intro. Det är bara det, jag har ingen aning om hur jag ska göra det... Min fråga är som följer: Är det någon som känner till något bra program för detta och hur man kan göra det? tack på förhand Anden
 3. Du menar typ sockerglas?
 4. vart kan man få tag på det då?
 5. Du får ursäkta frågan men hur kommer jag in i mellanregistret och va e det?
 6. hej! nu e det jag igen =). nu taänker ni säkert "suck inte han igen", men det e jag igne :P. Jo nu e det så här. det har uppståt ett litet problem. jag har inte lyckats göra bra com radio ljud till min film. så jag undrar om det finns någon som har något bra förslag på hu man kan göra.
 7. okej...jag hade tänkt mig ett "intro" till filmen där tre terrorister går mot kameran i slowmotion samtidingt som dom laddar om vapen och sätter på sig maske ect. sedan ska ett teknat animerat intro köras och sfter det ska filmnamnet komma upp....nån som har någon bra låt som skulle kunna passa för detta endamål. jag har tillgång till en ganska bra ljudediterare som min kompis hanterar skapligt.
 8. någon som vet någon bra låt som skulle passa som intro lr liknande till en action rulle?!?
 9. HEJ. Finns det någon som vet om de finns något sätt att behålla ljudet efter man komprimerar ett klipp i alamdv? Och finns det något sätt så man kan höra ljudet när man spelar upp klippet i alamdv??
 10. HEJ! Någon som har testat någon av plug-insen som man kan ladda ner till AlamDV?
 11. Någon som har testat AlamDV å tycker det e bra??
 12. oki...typ i photoshop lr?? Nån som vet hur man gör nedslag då??
 13. är det någo nsom har nått smart sätt att visa rekulen i vapnet (flammor vid kulmynningen) och när kulorna träfar marken??
 14. Är det någon som vet vart det finns en lättförståd webbsite som man kan lära sig Adobe After effect på (för sånna korkade personer som jag)???
 15. är det någon som har AlamDV2???
×
×
 • Create New...