Jump to content

Oscarsnomineringar 2003?


Mandork

Recommended Posts

Är väldigt tidigt ute, men tror ni några de filmer som har släppts hittils har någon chans att bli nominerad eller t.o.m. vinna på nästa års Oscarsgala? Själv tror jag både Tobey Maguire, Willem Dafoe och Kirsten Dunst kommer bli nominerade. Dessa är enligt mig de största chanserna på Oscar för Spider-Man. Misstänker att nästa Sagan om Ringen kommer vinna några p.g.a. misslyckandet i år. Akademin verkar fungera lite så att om det är "synd" om t.ex. en skådespelare eller film så går det gärna lite bättre året därpå.

Okej, we have a thread running. Få höra nu vad ni tror så här tidigt på säsongen!

Link to comment
Share on other sites

Det du säger låter troligt.. Bästa film då? Spider-Man har ju ändå det kända vinnar-konceptet att någon som har något slags handikapp ändå lyckas kämpa sig upp till toppen fast då i en slags high-school miljö. Men å andra sidan så är ju Minority Report mer "seriös" och har ett större djup. Däremot tror jag inte LotR vinner Bästa film i år heller, det verkar inte troligt att en, ja, saga skulle vinna. Missförstå mig nu inte, jag menar inte det på något nedvärderande sätt. Har faktiskt förbbokat senaste på DVD :)

Link to comment
Share on other sites

Jo, "Road to Perdition" ligger ju på IMDbs Top 250 på plats 155. Bådar gott. Sen får vi väl se hur det går för Kevin Spaceys nya film, "The Life of David Gale". Kommer i början av nästa år. Men som du säger, bara halva 2002 har gått så mycket kan hända.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...